• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtimi acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Merhaba arkadaslar gene ben başim ve belim cok ağrıyor ara arada kasıklarım ama akıntim hic yok gebelik belirtisinde illa akınti veya yerlesme kanamasi oluyor mu bunlar olmadan gebe kalan varmi merak ettim

Bende kanama hiç olmadı canım akintimda fazla yokt bugün hamile olduğumu öğrendim

Ay mesaj yazicam yazamadım bı türlü yanlış yerlere bastım canım göğüs ağrısıda fazla çekmedim sadece çok az vardı ama dolgunluk vardi

Merhaba arkadaslar gene ben başim ve belim cok ağrıyor ara arada kasıklarım ama akıntim hic yok gebelik belirtisinde illa akınti veya yerlesme kanamasi oluyor mu bunlar olmadan gebe kalan varmi merak ettim
canım belrti arama , belirtilerin çeşit çeşit sebebi oluyor defalarca hamile olmadığım halde belirti yaşadım. Adet gecikmesi bile her zaman gebelik anlamına gelmiyor. İnşallah vardır regl gününüzü bekleyin 🌸

Hastalığimin 12 ve 14 nde yumurtlama dönemim oldu çünkü akıntım oldu karnım biraz ağrıdı anladım ki yumurtlama zamanım

Bende kanama hiç olmadı canım akintimda fazla yokt bugün hamile olduğumu öğrendim
Canim benim basim simdide belim agriyor goguslerim hassaslastı ama hastalanicam galiba
Hic bisey yapasim gelmio bide

Bende öyleydi hasta olucam gibi geliyordu hatta korkuyordum hastalanicam diye çünkü adet sancısı ağrısı gibi sabahı kesin olurum dedim ki adetime daha vardı sabah oldu olmadım

Back
X