• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerinizi merak ediyorum tecrübesizim

isimsiz53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
101
26
28
25
Hanımlar bu ay tam 13 de yumurtama günümdü akıntım artış oldu ertesi gün 14 de birden ayaktayken sol kasıgımda ani bir batma yanma üst üste bıcak saplar gibi yasadım oldugum yere oturdum zonklamasını bekledim aldırıs etmedim çok.
Bugun ayın 21 aradan dokuz gün geçmiş gün ortasında mşde bulantısı yasadım 3 defa kusmak istedim olmadı. Akssm üstü dışarı otobuse yetişmek içşn koştum 10 adım kadar hemen akabındr kasıklarım agrıdı şuandada aşırı kasık agrım var regl olcam gibi ama adetime 1 hafta var tam. Ekstra ellerim ayaklatım buz gibi ateşim çıkıcakmış gibi oldum birden güz hiç bişryim yoktı aşırı üşüyorum başımın agrısıda cabası.
Yani bana bi yol gösterirmisiniz bu tarz belirti oluyomu bu nedir napmam gerek?

Benim de 13 catladı yumurtam ve benim de bugün kaşık ağrım oldu canım çok az açık kahverengi akıntım geldi bide

Hanımlar bu ay tam 13 de yumurtama günümdü akıntım artış oldu ertesi gün 14 de birden ayaktayken sol kasıgımda ani bir batma yanma üst üste bıcak saplar gibi yasadım oldugum yere oturdum zonklamasını bekledim aldırıs etmedim çok.
Bugun ayın 21 aradan dokuz gün geçmiş gün ortasında mşde bulantısı yasadım 3 defa kusmak istedim olmadı. Akssm üstü dışarı otobuse yetişmek içşn koştum 10 adım kadar hemen akabındr kasıklarım agrıdı şuandada aşırı kasık agrım var regl olcam gibi ama adetime 1 hafta var tam. Ekstra ellerim ayaklatım buz gibi ateşim çıkıcakmış gibi oldum birden güz hiç bişryim yoktı aşırı üşüyorum başımın agrısıda cabası.
Test vs yapmadınız belliki. Baş ağrısı bende 2. Gebeligimde oldu, kusmak isteyip kusamamak anlayamadım açıkçası bulantı başlarda çok belirgin olmaz diye biliyorum. Tabii her kadın bünyesi farklıdır oda ayrı. Kasik ağrılarını maalesef ki adet öncesi de sonrası da yaşayabiliyoruz keza üşümek ateslenmek bunlarda sizin belirtinizden çok kafanızı aşırı hamilemiyim sorusuna yüklemiş olmanizla alakalı olabilir.

Aklimdayken yazayım, korunmasin ilişkiden itibaren sayın olurmu. Tıpkı adetinizi yumurtlamanizi sayar gibi. Ben 2 gebeliğimi de bu şekilde öğrendim diyebilirim. Test yapmanız hangi gün ne olur belirtiler ne zaman gelir daha iyi sayiyorsunuz

Aklimdayken yazayım, korunmasin ilişkiden itibaren sayın olurmu. Tıpkı adetinizi yumurtlamanizi sayar gibi. Ben 2 gebeliğimi de bu şekilde öğrendim diyebilirim. Test yapmanız hangi gün ne olur belirtiler ne zaman gelir daha iyi sayiyorsunuz
Evet bende uygulamadan takip ediyorum düzenli olarak sade en yüksek belirti olarak pazar hünü uyandığımda şiddetlş bir bel yanması ve ağrısı ile uyandım hiç bi şekilde anlam veremiyorum bu olanlara hayatımda işk defa bel agrısı yaşıyorum bu konuda hiç bi mızmızlıgım olmamıştır bu yaşıma kadar ama resmen annemin koluna girerek yürümek zorunda kaldım ilk ddfa belime ateş topu yerleştirmişler gibiydi

Benim de 13 catladı yumurtam ve benim de bugün kaşık ağrım oldu canım çok az açık kahverengi akıntım geldi bide
Sizde şuan durumlar nedir acaba aynanda yumurtlama dönemindeyiz bu ay benim 27 si adet günüm gösteriyor erken gebelik testi aldım elim gitmiyor ki yapayim vallahi

Test vs yapmadınız belliki. Baş ağrısı bende 2. Gebeligimde oldu, kusmak isteyip kusamamak anlayamadım açıkçası bulantı başlarda çok belirgin olmaz diye biliyorum. Tabii her kadın bünyesi farklıdır oda ayrı. Kasik ağrılarını maalesef ki adet öncesi de sonrası da yaşayabiliyoruz keza üşümek ateslenmek bunlarda sizin belirtinizden çok kafanızı aşırı hamilemiyim sorusuna yüklemiş olmanizla alakalı olabilir.
şöyle biranda herşwy normal giderken yattıktan sonra aşırı derecede sıcak bastı beni birden anlam veremesim hemen ölçtüm gece 37 çıktı eşim normal dedi ama ben sanırsınız 39 derece ateş gini yanıyordum ertesi günde aynı şekilde aynı şekilde olunca tekrar baktım 37,5 38 bir ara gitti geldi yani çol anormal bi durum yaşadım direk duşa attıö kendimi ve sonra düzeldim. Bu süre zarfında mide bulantılarımda oldu aman aman değil hafif hafif kusmak istiyordum mesela koşarak gittiğiöde böğürmwkten baika bişey yoktu yani kusamıyırdum tam anlamıyla. Benimde normalde kasık ağrılarım olmaz ay ortasında yumurtlamam olsa bile hafif derece de max 3 gün sürer sonra adet olacagım olduğım gün yataktan çıkaröaz o agrı beni. Ama brn bu adet agrısı gibi agrıyı 14 den beri çekiyorum sanki kasıklarıma taş koymuşlar semsert olmuş gibi bi hissihat ve ağrı hiç kesilmedi sancıda dahil test yapmadıö vallahi 27 si adet başı gösteriyor elim gitmiyor erken gebelik testi aldım bide ama çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ki 2 güm önceden falan 😊😇

Kızlar merhaba benimde yumurtlamam 14 ünde oldu. Bende kasık ağrısı yaşadım halada devam ediyor. Bugün baş ağrısı üşüme eşlik ediyor. Bir de bu kadar erken olmaz biliyorum mide bulantım var ama çok az. Adet belirtisinede benziyor bilemiyorum böyle olunca da üzülüyorum🤦🏻‍♀️ şu anda da mesela yüzüm yanıyor bilemiyorum inşallah bebişlerden kaynaklıdır hepimizin belirtisi bayramımız bayram olur💖🤲🏻

Kızlar merhaba benimde yumurtlamam 14 ünde oldu. Bende kasık ağrısı yaşadım halada devam ediyor. Bugün baş ağrısı üşüme eşlik ediyor. Bir de bu kadar erken olmaz biliyorum mide bulantım var ama çok az. Adet belirtisinede benziyor bilemiyorum böyle olunca da üzülüyorum🤦🏻‍♀️ şu anda da mesela yüzüm yanıyor bilemiyorum inşallah bebişlerden kaynaklıdır hepimizin belirtisi bayramımız bayram olur💖🤲🏻
Amin canım sende durmlar nedir regl oldun mu yada bi belirtin varmı

Back
X