- 25 Nisan 2023
- 557
- 240
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya6565
Yok canım çok şükür ağrım sızım yok ama gebeliğim riskli bı gebelik ne bilim birden yok olması korkutu beniOlmamıştır yavrum her zaman belirtiler devam edecek değil ya aşırı kaşık ağrısı kanama olmadıkça endişe etmek yok
Çocuğu da etkileme stresinle lütfen dinlenmeye anı yaşamaya bak hayatımYok canım çok şükür ağrım sızım yok ama gebeliğim riskli bı gebelik ne bilim birden yok olması korkutu beni
Teşekkür ederim canımÇocuğu da etkileme stresinle lütfen dinlenmeye anı yaşamaya bak hayatım
Merhaba, siz sisli memorialdami tup bebek tedavisi oldunuz? Memnun kaldinizmi? Sorun neydi sizinTeşekkür ederim canım
Merhaba, siz sisli memorialdami tup bebek tedavisi oldunuz? Memnun kaldinizmi? Sorun neydi sizin
Pardon Antalya Memorialda tedavi oldumMerhaba evet şuan hamileyim çok şükür
Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum bebeğiniz iyi mi acaba ben de çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar ben 8+5 hamileyim hamilelikten buyana mide bulantısı biseyleri karartma yada tiksinme hiç olmadı amaa kasık ağrısı batması kramp göğüste ağrı şişlik dolgunluk ayaklarda yanma vs hep vardı ve dün akşamdan beri hepsi birden kesildi normalmidir böyle bir şey yaşan oldu mu aranizda bebeğime birşey olmamıştır demi kızlar
Çok şükür bebeğim iyi normalmiş bu durum tabi isterseniz yinede gidip bı gorunebilirsiniz içiniz rahat etsinAynı şeyi şuan ben yaşıyorum bebeğiniz iyi mi acaba ben de çok korkuyorum
Teşekkür ederimÇok şükür bebeğim iyi normalmiş bu durum tabi isterseniz yinede gidip bı gorunebilirsiniz içiniz rahat etsin
Rica ederimTeşekkür ederim