Belirtilerin hepsi psikolojik adet gecikmesi bile

Blossommlover

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
220
81
Evet arkadaşlar belirtilerin hepsi beynin oyunu ben çok iyi anladım 1 senedir her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım bu ay kesin hamileyim artık dedim çünkü günü gününe düzenli olan adetim 4 gün gecikmişti o kadar umutlanmıştım ki adetin 1. Günü yaptığım test negatif çıkmasına rağmen umutlanmıştım adetim gelmedi diye ama hepsi çok istediğim için vücudumun bana oyunu üzülerek çok iyi anladım bundan sonra hiçbir belirtiyi hamilemiyim acaba diye düşünmeyeceğim ve adetim gecikse bile sanırım yine hamilemiyim diyemeyeceğim olmayınca olmuyor çok kafaya taktığım içinde olmuyor ve evet şu belirtilerim var hamilemiyim diye soran arkadaşlarım belirti aramayın adet gecikmesi 1 hafta olmadan ümitlenmeyin benim gibi üzülmeyin sağlıcakla kalın

Evet gerçekten artık öyle bi duruma geldik ki başımız ağrı sa hamile miyiz diyoruz. Kendimizi çok dikkatli dinlemeye başladık. Bende artık umutlanmıcam eğer öyleyse zaten kendini belli edicek

Benim kendimi bildim bileli tam gününde olan adetim şuan 5.gün gecikmede ilk gecikme gününde test yaptım negatif az önce yine yaptım yine negatif çıktı ha sorarsanız her belirtim var ama gebelik yok!!! Dediğiniz gibi hepsi psikolojik

X