Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama mide bulantısısından yataktan kalkamazdım acıkınca mideme kramplar girerdi göğüslerime dokunamazdım acıdan bugun bir uyanfım ki sanki hiç hamile değilim. çok korkuyorumHiçbir sıkıntı yok gayet normal, gelir gider kesilir tekrar tüm şiddetiyle döner ya da hiç gelmez kişiye göre değişir hiç merak edilecek bı durum değil gebelik boyunca başı bile agrimayan prenses gebelerde olursun inşallah
Yarın sağlık ocağına gidin ebeniz kalbini dinletsi
8.haftada dinlenmez zaten çok erken ayıramaz daha ileri haftalarda dinleyebiliyorlar, korkacak bı durum değil bu ben dört buçuk kilo verdim gözümü acamadigim günler oldu çok iyi olduğum günler oldu 15.haftada azladi, kaldı ki bebeğe birşey oldu diye dusunuyorsan alakası yok onunla belirtilerin kesilmesinin, iki düşük yaptım ikisinde de belirtiler devam etti kürtajdan sonra bikac güne kadar, öyle bebeğe birşey oldu tık belirti kesildiyle hiç alakasi yok kendini korkutmasağlıkocağında kalp atışımın dinlendiğini bilmiyordum . hiç bahsetmedi doğum hemşiresi
içimi rahatlattınız allah razı olsun8.haftada dinlenmez zaten çok erken ayıramaz daha ileri haftalarda dinleyebiliyorlar, korkacak bı durum değil bu ben dört buçuk kilo verdim gözümü acamadigim günler oldu çok iyi olduğum günler oldu 15.haftada azladi, kaldı ki bebeğe birşey oldu diye dusunuyorsan alakası yok onunla belirtilerin kesilmesinin, iki düşük yaptım ikisinde de belirtiler devam etti kürtajdan sonra bikac güne kadar, öyle bebeğe birşey oldu tık belirti kesildiyle hiç alakasi yok kendini korkutma
Aminn hepimizden, gerçekten korkulacak bı durum yok sağlıcakla kavusursun inşallahiçimi rahatlattınız allah razı olsun
inaşallahAminn hepimizden, gerçekten korkulacak bı durum yok sağlıcakla kavusursun inşallah
Dinletiyorlar gidin siz :)sağlıkocağında kalp atışımın dinlendiğini bilmiyordum . hiç bahsetmedi doğum hemşiresi