Belirtiler

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Merhaba kizlar daha cook yebi araniza katildim. Ama hep takipteydim yardimci olursaniz cok sevinirim yumurtlama gunumden sonra belimde agrilar olmaya basladi ve sag kasigimda ara ara giren bi agri oluyor. Adetimdeb once 2 göğsümde de agri hissederdim şu an sadece aol gogaumde vae ozellikle uc kisminda dokununca cok aciyor. 1 gun once test yaptım cizgi cikmadi ama aradan 4 saat gecyi baktigimda cizgi oluşmuştu sabahları kahvaltı yapinca mide bulantim oluyor ama orucla birlikte o mife bulantim kalmadi sik idrar çıkıyorum ve durmaksizin biseyler yiyorum adetime 4 gun kaldı hamile olabilir miyim sizce

Merhaba canim,

testlerin 1 Saat sonra verdigi sonuclar yanlis diye biliyorum ama belkide cok erken test etmis olabilirsin.
Adetine 4 gün kalmis - bazi kadinlar icin cok erken oluyor ve genelikle negatif test ediyorlar.

Allah gönlüne göre versin, insallah hamilesinder. Biraz daha bekle derim :) Benim de Regle 5 gün var. Cuma günü test yapmak istiyorum. Umudum reglimin geldigi gün kesilecek ancak!

Çizgiyi gorunce heyecan yaptim insallah hamilesindir canimmm bekleyelim bakalim gün sayıyorum

4 saat sonraki baktığınız test sonucu yanlıştır. Testlerde de yazar.
Bi kaç gün daha bekleyip, öyle test yapmanızda fayda var. :)

Cok tesekkur edrrim baktim bi kaçyapan var ve doğru cikmiş bende bi umut dedim

Cok tesekkur edrrim baktim bi kaçyapan var ve doğru cikmiş bende bi umut dedim

Canim üzülme, herseryin hayirlisi. Belkide hamilseindir ama bir test icin daha cok erkendir. Beklemen gerekiyor.
Bende bu Cuma yapacagim test.
Haber veririm sana :) Icimdeki ses negtifin cikacagini söylüyor ama yine de merakdan deniyecegim sansimi.
Reglin gelmedigi sürece umut var demektir canim.

Aynen tatlim Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin bekliyorum haberini insallah bebis haberiyle donersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…