Belirtiler

Suan adet sancim gitti bakalim hayirlisi insallah cnm siz suan hamilemisoniz test yaptinizmi
Testlere göre doktorum beş haftalık dedi ultrasona girdim görünmedi pazartesi tekrar gireceğim ama değerlerim düşük gibi geliyor bana. Kan değerlerine göre beş haftalık dedi kafam çok karıştı

Testlere göre doktorum beş haftalık dedi ultrasona girdim görünmedi pazartesi tekrar gireceğim ama değerlerim düşük gibi geliyor bana. Kan değerlerine göre beş haftalık dedi kafam çok karıştı
Daha gec görülebiliyormus canim merak etme sen kalbini ferah tut kan degerlerin kac

Son iki gün akintim cok var baska bir belirtim yok test yapmaya korkuyorum tam gününde yapmayi düsünüyorum

Merhaba arkadaslar adetime tam 1 hafta var ve yunurtlama günden sonra hep böyle bir adet sancisi gibi agrim oluyor ve su son 2 gündür merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum acaba böyle olup hamile oldugunu ögrenen varmi
Valla canm benimde aynı adete 9 gün kaldı hep kasik ağrısı var sağ Sol özellikle solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…