• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtiler ve kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serseysar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
60
35
3
Merhabalar kızlar; bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Dün predactor testim negatif çıktı. Bugün Adetime 5 gün kala kanamam oldu. Sanırım regl oldum.. psikolojik mi oldu belirtiler acaba, ama çok da takılmamıştım... daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar; bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Günleri değerlendirdik. Göğsümde damarlanma ve ucunda kabarcıklar, bacaklarda damarlanma ve göbeğimde çizgi oluşmuştu. Dün predactor testim negatif çıktı. Bugün Adetime 5 gün kala kanamam oldu. Sanırım regl oldum.. psikolojik mi oldu belirtiler acaba, ama çok da takılmamıştım... daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Gobekte çizgi bacakta damar diye belirti duymamistim hic. Göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti lekelenme regl sancısı gibi sancı oluyor genelde

Evet onu biliyorum. Belirti olarak olmaz dedim zaten ben de. Gobekte cizgi bacakta damar diye belirti duymadim hic dedim.
Bazı insanlarda ilk haftalardan olabiliyormuş, krem şeklinde akıntım vardı günlerdir bir anda tarihimden 5 gün önce regle çevirdi..
Yorumlarınız için teşekkür ederim, birileriyle paylaşabilmek bile iyi geldi

Back
X