Belirtiler ve belirtisi olmayanlar ?

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
459
197
53
28
Kızlarr hamilelik belirtileriniz nelerdi adet tarihinizden önce mi öğrendiniz öyleyse kaç gün vardı yada adetten kaç gün sonra öğrendiniz belirtileriniz nelerdi ve hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler var mı ? Çok soru sordum hakkınızı helal edin

Canım ilk hamileligimde kasıklarda batmalar aşırı vardı başkada belirtim yoktu hatta ilaç kullanacaktım doktor hamilelik varmı dedi bilmiyorum dedim sonra kanda baktık negatif çıktı ve adetime 1 gün vardı neyse bende ilaçlarımı kullandım 6 günüm geçti olmayınca eczaneden test aldım ve pozitif ti
Şuan oğluma kardeş istiyoruz ama hala ortada birşey yok 6 günüm geçti test negatif

Valla bende oğluma kardeş istiyorum 8 ay olacak nerdeyse korunmuyoruz ama olmadı hala bakalım benımde adetime 6 gün var daha ama bi belirti yok sadece ara ara göğüs uçlarım sızlıyor gbi ama cok cok az adet belirtisidir diye umursamıyorum ama bi yandanda insan ümitleniyor

Aynı dertten desene Kaç yaşında oğlun

Kanda nasıl negatif çıkıyor ki

Kasiklarimda ara ara kramplar vardı yumurtlama donemimden itibaren göğüs uçlarım buyumustu taneler çıkmıştı alt karnim şişti ayaklarim çok üşüyodu ara ara sıcakta basiyodu. Bide normale göre kaslarım daha kısa surede çıkmıştı bu ayda aynı belirtileri yaşıyorum ama psikolojijte olabilir o yüzden çok önemde vermeyin belirtilere. En büyük belirti adet gecikmesi

Göğüs hassasiyeti, yumurtalıklarda adet olacak gibi ağrı(bende adete 10-15 gün kala başladı)
bıraz zaman geçtikten sonrada yorgunluk ve uyku hali tırnakların çabuk uzamaya başlaması,ödem,koku hassasiyeti, ve tiksinme aklıma gelenler

Birde sık wc

Daha iki gun once ogrendim hamile oldugumu kizlar normalde tup bebek denemistik cocugunuzun olmasi zor demislerdi iki gundur bi mucizeyi yasiyorurz. Bende belirtimi bilmiyorum acaba asiri derecede sag kasik agrisi var bel agrisi bi kac haftadir vardi regl olcam sanmistim gogus hassasiyeti acima ayni regl olcak gibi bi de duygu durum degisiklikleri yasiyorum ve uyku basiyo. Ogrendigimde adetimden 3 gun gecmisti asla tahmin etmiyordum tatildeydin hatta yapilmamasi gereken butun herseyi yaptim son adet tarihim 16 agustos sanirim 4 haftalik gibi bakalimn cumartesi kese gormeye gidicez cok korkuyorum ins tum isteyenlerin kucagnda olsun bebisleri

Merhabalar benimde 5 günüm geçikti negatif çıktı halada regl olmadım. Naptınız peki bidaha test yaptınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…