Belirtiler bir ifade etmiyor

fatma571622

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
31
4
32
Arkadaşlar bugün kan günümdü sonucum negatif 3. Transferim ve 3 farklı merkezde yaptım tedavileri birinci ve ikinci tedavim de hiçbir belirtim yoktu ama şimdiki tedavi de belirtilerin hepsi vardı kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet sivilce çıkması ve bacaklarda ağrı bunları düşünerek diğerlerinde olmayınca net olacağını düşündüm ve burda yazılanlara bakarak net hamileydim ancak değilmişim nasibim yokmuş sadece hepinize bilgi olsun diye yazmak istedim ki kendinizde belirti aramayın arkadaşlar Allah isterse olur istemezse olmaz ve yapıştırma,bağışıklık güçlendirici serum,hacamat,göbek düşmesi var mı diye baktılar,histeroskopi, onca insanların duası, hacdan onca dua ,türbelere ziyaret hepsini yaptım ama olmayınca olmuyormuş nasipten ötesi yalanmış arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah bir gün bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbim ol derse olur üzülmeyin diyemiyorum ben de çok üzülüyorum ama Allahtan gelen her şeye razıyım inşallah yüzümüz güler bir gün

Tüp bebek ile hamile kaldim ve benimde belirtim yoktu okadar üzülmüştüm ki tutmadi diye ama tutmus zaten okadar ilac iciyoruz hormon aliyoruz belirtiler olsada gayet normal nasipten ote yol yok Rabbim yardimciniz olsun tez vakitte yüzünüzü güldürsün insallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Sizin adınıza üzüldüm ama embriyolarınıza genetik test yaptırmadan pes etmemenizi öneririm. Benim de ilk 3 denemem negatifti. 4.de genetik testi geçen embriyoyu transfer ettirdik şuan 20 haftalık hamileyim.

Sizin adınıza üzüldüm ama embriyolarınıza genetik test yaptırmadan pes etmemenizi öneririm. Benim de ilk 3 denemem negatifti. 4.de genetik testi geçen embriyoyu transfer ettirdik şuan 20 haftalık hamileyim.
Genetik testleri de normaldi onu yazmayı unutmuşum olmayınca olmuyor

Amin inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürsün kucaklarını boş bırakmasın

İnşallah bir gün bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbim ol derse olur üzülmeyin diyemiyorum ben de çok üzülüyorum ama Allahtan gelen her şeye razıyım inşallah yüzümüz güler bir gün
Amin inşallah öyle zaten yoktan var eden rabbim düşmanıma bile aratmasın herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…