BELIRTILER BELIRTILER INSALLAH BOŞUNA DEGILDIR

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
33
İzmir
Meraba bayanlar temmuz 4 te adet gunumdu 2sinde kahverengi leke geldi ağrı şancı yok 3gun kahverengi peceteye silerken geliyodu son 2 gün pembe lekeye dönüştü ve kesildi toplam 5 gün sürdü ama reglim normalde 7 gün baya kanamalı sancılı sürer neyse bitti son 3 gundur goguslerim aşırı sis agiriyor sızlıyor kahverengi bölgede damarlar cıktı kasiklarimda batma ağrı var akintim var krem kivamda ve çok halsizlik var üstümde uyku hali var yarın test yapicam ama her ay negatif olunca hiç pozitif cikmicakmis gibi geliyor bukadar belirti boşuna olurmu peki heleki gece 12 de uyudum sabah 11 buçukta kalktım şuan uykum var halsizim insallah pozitif çıkar sizde Bu şekilde belirti yasadinizmi ve pozitif ciktimi yerleşme kanaması yaşayan varmi peki kızlar yerleşme sandigim kanamadan sonraki 13. Gun buggun belirtiler çoğalıyor gün geçtikçe

Ben de hic lekelenme olmadan bekliyorum adet gunumu yani suan bnce s3n benden daha umutlu olmalisin
Umutluyum evet ama işte her ay aynı sonuç olunca ihtimal veremizinki hatta rüyama bile girdi 2 test yapmışım şili çizgi çıkmış kan veriyorum 369 çıkmış sonucun rüyamda düşün artık

Umutluyum evet ama işte her ay aynı sonuç olunca ihtimal veremizinki hatta rüyama bile girdi 2 test yapmışım şili çizgi çıkmış kan veriyorum 369 çıkmış sonucun rüyamda düşün artık
Ruyan gercek olsun insallah hayirla saglikla canim rabbim isteyen herkese versn

Belirtiler hamilelik var gibi ama hadi inşallah:) ayyy çok heyecanlı.hemen bi idrar testi yapın sonuca göre de hemen kan testi.sonucu mutlaka yazın merakta bırakmayın bizi.

Belirtiler hamilelik var gibi ama hadi inşallah:) ayyy çok heyecanlı.hemen bi idrar testi yapın sonuca göre de hemen kan testi.sonucu mutlaka yazın merakta bırakmayın bizi.
Yarın insallah kan vericem ve eczaneye uğrayıp test alicam insallah çıkar bukadar çok belirti boşuna değildir insallahsizin belirtileriniz nelerdi anlatrmsinz ve tabikide paylaşıcam inşalalh pozitif çıkar ya

Yarın insallah kan vericem ve eczaneye uğrayıp test alicam insallah çıkar bukadar çok belirti boşuna değildir insallahsizin belirtileriniz nelerdi anlatrmsinz ve tabikide paylaşıcam inşalalh pozitif çıkar ya

Benim göğüslerde şişlik ve acı dışında bir belirtim olmadı.ramazandi orucluydum.normalde çok rahat tutuyordum ama o gün erkenden deli gibi acıktım midem kazındı.adetime bir gün vardı.suphelendim test yaptım silik çizgi çıktı,iftardan sonra da kan verdim 527 çıktı.

Allah gönlüne göre versin canım.insallah hamilesindir.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.

Inşallah kuzum

O zaman inşallah hamilesindir.her gün sabah ilk idrarla testi tekrarla,günden güne koyulaşması lazım.iyice belirginlesirse kan verirsin.hakkinda hayırlısı olsun.allah gönlüne göre versin canım.
Yarın alicam çarşamba tekrarlarım tatlım ınsllh vardir

İnşallah hamilesindir değilsen vitaminlerine falanda baktır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…