Belirtiler bebiş belirtisi olabilir mi yardımcı olun lütfen

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
33
Mersin
Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır burdayım ama yeni üye oldum, çok güzel paylaşımlar var o yüzden bazı şeyler sormak istiyorum. 2.5 yıllık evliyim 2 kez doktora gittim sadece ikisi de herşeyin normal olduğunu söyledi ama hala ilk günden korunmaksızın ilişkimiz olduğu halde hala bir bebeğim yok. Eşime gelince onun değerleri biraz düşük sperm sayısı ama doktor çocuğun olmaz demedi ilaç takviyesi kullanıyor. Neyse çok düzenli adet olurum genelde aksama olmaz aksine bir ya da iki gün önceden gelir ama bu ay 6 gün geçmesine rağmen adet olmadım . Belirti sorarsınız midem bulanmıyor baş dönmesi faşan yok genel anlamda uykuya zaten düşkünüm ama çok sık idrara çıkıyorum ki normalde 2 kez falan çıkarım ama bir haftadır lavoboya gitmekten sıkıldım artık. Karnım sürekli ağrıyo gibi ama gaz ağrısı gibi kasık ağrısı gibi asla adet ağrısı değil normalde de ağrım olmaz zaten ama söylemesi ayıptır bir haftadır sürekli gaz çıkarıyorum istemsizce. Ve belimm aşırı derece de ağrıyor yardımcı olun lütfen test yapmadım sonucu görüp üzülmek istemedimm

Test yapın

Zaten baş dönmesi mide bulantısı çok sonradan oluşmaya başlıyordu ki o kadar hamile kaldım hiç başım dönüp midem bulanmadı.Ama söylediğiniz sık idrar kasık bölgesinde rahatsızlık şişkinlik gaz gibi şeyler oldu.bence 6 gün yeterli beklemek için hemen bi kan verin

Bilemedim ağrılar adet ağrısıdır kendi kendime kuruntu yapıyorum diye adet olmayı bekliyorum açıkçası karın alt bölgemde şuan bile ağrı var mesala

En büyük belirti regl gecikmesidir.
Test yaptınız mı ?

Bende de sizin gibi belirtiler var sık idrara çıkma gaz karın ağrısı ve adet gecikmesi 3 gün test yaptım evde hep negatif çıktı bugün dayanamadım gittim sağlık ocağına kan verdim yarın sonucu öğrenirsin dediler sabırsızlıkla yarını beklıyorum...

Merhaba hanımlar, benim de durumum ayni. Çok düzenli adet olurum normalde hiç gün şaşmaz, hatta 2-3 gün önceden de lekelenme olurdu. Şuan 3 gün geciktim. Şişkinlik, ayak üşümesi, kasık ağrısı var, her an adet olacakmisim gibi bir his var bakıyorum sadece akıntı gelmiş. Hatta yarın için randevu almıştım aşılama tedavisine başlayacaktım ilk defa. Evde erken gebelik testi, normal test ve ovulasyon testi yaptım ama hiç birinde silik çizgi bile yok heveslenmek istemiyorum, kan tahlili yaptırmimorum o yüzden.. bir kaç gün daha bekleyeceğim bakalım. Ama bu ay genel olarak adet gecikmesi yaşamış hanımlar burada takip ettigime göre, mevsimsel bir şey mi acaba umarım değildir, 2 senedir bekliyorum çünkü

Sonucu paylaşır mısınız, inşallah pozitiftir bir de gecikmeniz kaç gündü?

Şiddetli bir ağrım var bacaklarıma vuruyor arkadaşlar ateşim de çıktı sanırım regli olucam ama ben böyle uzun bir ağrı hiç yaşamamıştım çok kötüyüm hiç adet belirtisi de yok iç çamaşırımda

Nedir sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…