Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır burdayım ama yeni üye oldum, çok güzel paylaşımlar var o yüzden bazı şeyler sormak istiyorum. 2.5 yıllık evliyim 2 kez doktora gittim sadece ikisi de herşeyin normal olduğunu söyledi ama hala ilk günden korunmaksızın ilişkimiz olduğu halde hala bir bebeğim yok. Eşime gelince onun değerleri biraz düşük sperm sayısı ama doktor çocuğun olmaz demedi ilaç takviyesi kullanıyor. Neyse çok düzenli adet olurum genelde aksama olmaz aksine bir ya da iki gün önceden gelir ama bu ay 6 gün geçmesine rağmen adet olmadım . Belirti sorarsınız midem bulanmıyor baş dönmesi faşan yok genel anlamda uykuya zaten düşkünüm ama çok sık idrara çıkıyorum ki normalde 2 kez falan çıkarım ama bir haftadır lavoboya gitmekten sıkıldım artık. Karnım sürekli ağrıyo gibi ama gaz ağrısı gibi kasık ağrısı gibi asla adet ağrısı değil normalde de ağrım olmaz zaten ama söylemesi ayıptır bir haftadır sürekli gaz çıkarıyorum istemsizce. Ve belimm aşırı derece de ağrıyor yardımcı olun lütfen test yapmadım sonucu görüp üzülmek istemedimm