• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan gebe kalanlar

Regl gecikmeden ogrendim ama belirtim yoktu kasık sancısı hariç oda regl zamanı başladı hatta 2 aya kadar hiç belirtim yoktu.

Merhaba arkadaşlar hiç belirti yaşamadan sadece adeti geciktiginde gebelik olduğunu anlayanlar varmi?
Ewet , ben varim.ogrendigimde 5+3gibiydi.haplardan gecikiyor sanmistim.hattada adet olacak gibi kasiklarim agridi agridi gecti.8+5e kadar surdu. Dr hamile sin demese,birde uzerine gorme olayi yaşasam,kalbi durdugunda hayatta anlamazdim , taaa zehirlenip hastanelik olana kadar.

Ewet , ben varim.ogrendigimde 5+3gibiydi.haplardan gecikiyor sanmistim.hattada adet olacak gibi kasiklarim agridi agridi gecti.8+5e kadar surdu. Dr hamile sin demese,birde uzerine gorme olayi yaşasam,kalbi durdugunda hayatta anlamazdim , taaa zehirlenip hastanelik olana kadar.
Cok geçmiş olsun öncelikle benim normalde düzenli olur adetlerim yani tam gününde olmasam bile 2 3 gun öncesinde kesin olurdum bugun olmam gerekti hala hiçbir belirtim bile yok

Canım hamileyken adet mi oldun

Cok geçmiş olsun öncelikle benim normalde düzenli olur adetlerim yani tam gününde olmasam bile 2 3 gun öncesinde kesin olurdum bugun olmam gerekti hala hiçbir belirtim bile yok
Sagol kuzum.insallah hamilesindir.benimde duzenlidir de ,Ben progestan tan kullandigim icin 1ay adet olmamistim.dr biraktirdi, baska ilaclara gecti.ben ilaclardandir yine diye dusundum. Hicbir belirtide olmayinca anlamadim.1kez bile hissetmedim en kucuk bir belirti.

Kızlar yinede belirti yasamissiniz .
Hiç belirtisi omayanlari sormuş galiba konunun sahibi ☺️

Huhh yerleşme kanaması geldi mi peki. Ağrı sızı göğüs şişmesi vs olmamasına tamam ancak yerleşme kanaması? :KK64:
Yok kuzum oda olmamisti.Dr hamile sin demeseydi vallaha hiiiccc anlamayacaktim.Zaten 8+5gun surdu kalbi durdu ama , o gune kadar ennn ufak birsey hissetmedim.6+5de kalp atisini duymustum.oanda bile yalan geldi hep.dr inanman icin sanirim karninin buyumesi lazim demisti.☹

Yok kuzum oda olmamisti.Dr hamile sin demeseydi vallaha hiiiccc anlamayacaktim.Zaten 8+5gun surdu kalbi durdu ama , o gune kadar ennn ufak birsey hissetmedim.6+5de kalp atisini duymustum.oanda bile yalan geldi hep.dr inanman icin sanirim karninin buyumesi lazim demisti.☹
Üzülme lütfen
Yeniden olacak biliyorsun:KK200:

Siz bunları yaşadınız mı? Yoksa bir ihtimal olarakmı yazdınız? Mesajınız tam anlaşılmıyor.
Bu arada kasık ağrısı bir hamilelik belirtisidir🙂

Siz bunları yaşadınız mı? Yoksa bir ihtimal olarakmı yazdınız? Mesajınız tam anlaşılmıyor.
Bu arada kasık ağrısı bir hamilelik belirtisidir🙂
Ewet, hepsini yasadim.Nasil bir ihtimal den bahsedilir ki bu konuda? Bu yazdiklarim omrumun en tatli aci karisimi gunleri.Neresini anlamadiniz ki?kasik agrisi hamile lik belirtisiymis ewet ama bnde bunu sonradan dr.den ogrenmistim.Adet olacagim zaman ki agrilarimin ayniydi cunku. Tek kasik agrisina dayanarak hamile oldugumu dusunmem heralde hicbir zaman da. Cunku heray adet olacagim zaman yasiyorum yillardiirrrrr.

Ewet, hepsini yasadim.Nasil bir ihtimal den bahsedilir ki bu konuda? Bu yazdiklarim omrumun en tatli aci karisimi gunleri.Neresini anlamadiniz ki?kasik agrisi hamile lik belirtisiymis ewet ama bnde bunu sonradan dr.den ogrenmistim.Adet olacagim zaman ki agrilarimin ayniydi cunku. Tek kasik agrisina dayanarak hamile oldugumu dusunmem heralde hicbir zaman da. Cunku heray adet olacagim zaman yasiyorum yillardiirrrrr.
İnşallah birdahaki gebeliğiniz sağlıklı ilerler🤲

Bitanesin zorunlunick❣Sen benim yuregime serinlik verdin. RABBIM de Senin yuregini serinletsin.Tum dualarin Kabul olsun. 😊🤲
Ettiğin duanin bin katiyla mukafatlandiril inşallah E EbrarAsell
Birbirimize olan dualarımız şifadır

Hayırlı geceler :dua:

Back