• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti olabilir mi ?

livaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
143
60
18
Kızlar iyi akşamlar. Pcoluyum adetlerim düzensiz. En son adet tarihim 17 kasım. Yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim. 3-4 gündür akşamları tir tir titriyorum. Battaniyenin altında bile ısınamıyorum. Gripte değilim. Göğüslerim çok hassas. Beyaz renkte akıntım var. Sol kasığımda da ağrı başladı. Bugünde yemek yerken bir anlık baş dönmesi yaşadım tabak sanki gözümün önünden kaydı. Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Canım 17 kasımın üzerinden baya zaman geçmiş akıntı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar adettede görülebilicek belirtiler ama sende artı olarak baş dönmeside var diyosun inşallah öyledir canım sabah ilk idrarınla muhakkak idrar testi yapmalısın İnşallah güzel haberler alırısn

Canım 17 kasımın üzerinden baya zaman geçmiş akıntı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar adettede görülebilicek belirtiler ama sende artı olarak baş dönmeside var diyosun inşallah öyledir canım sabah ilk idrarınla muhakkak idrar testi yapmalısın İnşallah güzel haberler alırısn
Geçen aylarda da olmuştu gebelik testleri yanlış çıkmış test yapmak o yüzden istemiyorum kan veriyim diyorum yarın

Back