• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti mi?

Mabis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
62
10
18
36
Selam bayanlar size bir sorum olacak.benim gecen hafta sadece göğüs uçlarım çok açıyordu hemde çok kolum değse ya da kıyafetim falan icim resmen ciz ediyordu,aynı zamanda idrar yollarim sızlıyordu ara ara önce idrar yolu enfeksiyonu vardır diye düşündüm ama yokmuş.göğüs uçlarının acıması geçti ama şimdide göğüs uçlarım hafif basınca agriyo çok hafif bastırıyorum ona eslik birde sol kasıgimda şişlik var bir hafta önce gece idrarda gebelik testi yaptım negatif.peki bu göğüs uçları ve kasik şişmesi neden olur bir bilginiz var mi( lütfen doktora git demeyin korkuyorum yıllarca zor bir hastalık geçti başımdan simdi kaşığın falan da sisti ya gitsem kotu bise diyecekler diye cesaret edemiyorum)

Bebek niyetiniz varsa muayene olup saglikli devam etmek zorundasiniz. 🤷🏻‍♀️ Ben 1 yıldır bebek istiyorum yaşamadığım belirti kalmadı. Hatta bu daha önce hiç böyle olmadı dediğim şeyler bile oldu. Ama hepsi psikolojik olarak kaldı.

Kasığınızda ele gelen bir şişlik varsa lenf kanseri olmanız hamile olmanızdan yüksek ihtimal. Bu gün hemen doktora gider misiniz! Kusura bakmayın üslubum için ama annem kanser aylarca öteledi doktora gitmeyi... Erken teşhis çok çok önemli. Gözünüzü seveyim yapmayın şunu.

evet lütfen dr git

gebeyse ne güzel seviniriz ama başka türlü olursa üzülen sen olursun ,

Kasığınızda ele gelen bir şişlik varsa lenf kanseri olmanız hamile olmanızdan yüksek ihtimal. Bu gün hemen doktora gider misiniz! Kusura bakmayın üslubum için ama annem kanser aylarca öteledi doktora gitmeyi... Erken teşhis çok çok önemli. Gözünüzü seveyim yapmayın şunu.
yaaa demeyin öyle zaten yıllarca çektim beynimde tümör vardi.zaten şimdide annem hasta ona yeterince üzülüyorum bide ben hasta çıkarsam vay halime.peki bu lenf kanserinde göğüs ucu ağrısı da oluyor mu? Kasıyım daki sis öyle ele gelecek tarzda değil ama dokununca iki tarafa sol kaşık sağdan biraz sis gibi

yaaa demeyin öyle zaten yıllarca çektim beynimde tümör vardi.zaten şimdide annem hasta ona yeterince üzülüyorum bide ben hasta çıkarsam vay halime.peki bu lenf kanserinde göğüs ucu ağrısı da oluyor mu? Kasıyım daki sis öyle ele gelecek tarzda değil ama dokununca iki tarafa sol kaşık sağdan biraz sis gibi
Zaten böyle bir öykünuz varmış kontrol altında olmalısınız diye düşünüyorum. 3 aylık kontrollere gidiyor musunuz?

Tümör
Zaten böyle bir öykünuz varmış kontrol altında olmalısınız diye düşünüyorum. 3 aylık kontrollere gidiyor musunuz?
Tümör beynimden 16 sene önce tamamen temizlendi.ilk 2 sene düzenli olan kontrol bitti en son 26 eylülde kontrol oldum çok şükür beyinde tümör boşluğu kapanmış eseri yok artik Allaha şükür.kan tahlillerimi kendi pimpirikligimden yılda iki kez yaptırırım Allaha bin şükür temiz tüm değerlerim.şimdiki göğüs ucu ağrısı falan başka bisey kasıkta sislik ya bana var gibi geldi ya da geçti.ama göğüs ucu ağrım hala var ama ona eslik eden ara ara az kahve rengi akintim oluyo. Bir de alt karnımın sol tarafına ara ara şancı giriyo.sanırım sol yumurtalıklarımda bir sorun var

o kadar çok doktora gidiyorum ki bebeğim olsun diye artik netin ne olduğunu tahmin etme yeteneğimi geliştirdim galiba:)

Back