Test yapmadan bilemezsin canımKizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm
4 5 kala erken test yapabilirsinKizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm
Bilememde erken test değil ucuz test yapyrm marketten alyrm cikmazmiTest yapmadan bilemezsin canım
Oda olur ama 6 gün kalmış ya çıkmaya bilir canım ama bekle istersenBilememde erken test değil ucuz test yapyrm marketten alyrm cikmazmi
Adetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrmOda olur ama 6 gün kalmış ya çıkmaya bilir canım ama bekle istersen
İnşallah hamilesindir canım bekle en iyisiAdetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrmmerakta çok edyrm
İnşallah canımİnşallah hamilesindir canım bekle en iyisi
Uyku hali bence gebe olduğunuzu gösterebilir bende çok uyuyordum ama gecikmem olduktan sonra idi.. inşallah hayırlısı olurKizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm
adetin 6 gun incesinde boyle belirtiler olmuyorKizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm
İnşallah hamilymdrUyku hali bence gebe olduğunuzu gösterebilir bende çok uyuyordum ama gecikmem olduktan sonra idi.. inşallah hayırlısı olur
Takl canmMarketten gebelik testi alınıyor mu kız hiç duymadım sen eczaneden al bence
İnşallah pozitif sonuç alırsın ama regl de olabilir biraz daha bekle .Bu aralar da çok düşünüyorsun sanırım psikolojik olarak. Ondan olabilir stress yapma canım bak daha regline de varmış 6 gün acele etme. hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?