• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirszlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
26
Kizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm 😟

Azıcık daha sabır test için biraz erken...
Umarım pozitif sonucu alırsınız

Oda olur ama 6 gün kalmış ya çıkmaya bilir canım ama bekle istersen
Adetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrm 😟 merakta çok edyrm

Adetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrm 😟 merakta çok edyrm
İnşallah hamilesindir canım bekle en iyisi 🙏🤗

Bende de belirsizlik vardı 2 gün gecikmeyle oldum şükür en azından kafam rahatladı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm 😟
Uyku hali bence gebe olduğunuzu gösterebilir bende çok uyuyordum ama gecikmem olduktan sonra idi.. inşallah hayırlısı olur

Marketten gebelik testi alınıyor mu kız hiç duymadım sen eczaneden al bence :halay:
İnşallah pozitif sonuç alırsın ama regl de olabilir biraz daha bekle .Bu aralar da çok düşünüyorsun sanırım psikolojik olarak. Ondan olabilir stress yapma canım bak daha regline de varmış 6 gün acele etme. hayırlısı olsun

adetin 6 gun incesinde boyle belirtiler olmuyor

Marketten gebelik testi alınıyor mu kız hiç duymadım sen eczaneden al bence :halay:
İnşallah pozitif sonuç alırsın ama regl de olabilir biraz daha bekle .Bu aralar da çok düşünüyorsun sanırım psikolojik olarak. Ondan olabilir stress yapma canım bak daha regline de varmış 6 gün acele etme. hayırlısı olsun
Takl canm

Back