- 4 Ocak 2022
- 36
- 13
- 8
- 28
- Konu Sahibi Deniz454545
-
Her hamilede bu panik olur acaba kimyasal gebelik mi diye. Ilerleyen aylarda ise ikili uclu testler yuzunden acaba cocukta down sendromu olabilir mi diye endise olur. Doktora ne kdr cok gidersen o kadar stres.Betahcg 3 gunde yuzde 60 anca yukseldi 125 den 217 ye yukseldi doktor daha cok yukselmesini beklerdim ama simdilik sorun yok 5.hafta tam doldumu keseye bakcam dedi ama beta yukselmiyor diye korkuyorum mide bulantim aşiri artti bel agrisi ve kasikta ara ara agri basladi 4hafta 3 gunlük şuan sizce durumum ne olur cok canim sıkıliyo acaba dis gebelikmi diye
17 sinde kontrole gidicez benim daha önce 2 aylikken kalbi durdu birde 1 kimyasal yaşadim ondan tedirgin oluyorum kan sulandirici kullaniyorum şuan daha önceki kalp durmasinin sebebi kan pihtilasmasi olmasiymisCanim stres yapip bebisi etkileme . Sakin ol benimde ilk tahlilimde aile hekimim uzman gorsun az yukselmis dedi uzmana gittim kese icin erken dedi ama sonrasinda cok sukur bi sorun olmadi bol bol dinlen su ic stresten uzak dur olurmu
Doğrudur tatlim benimde arkadasim kimyasal gebelik gecirdi 1 ay sonra tekrar hamis kaldi simdi masallah tosun gibi oglusu var sen icini ferah tut17 sinde kontrole gidicez benim daha önce 2 aylikken kalbi durdu birde 1 kimyasal yaşadim ondan tedirgin oluyorum kan sulandirici kullaniyorum şuan daha önceki kalp durmasinin sebebi kan pihtilasmasi olmasiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?