• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlikten kafayi yicem ne olucaksa olsun diyorum ama kafayi taktim stres yapiyorum

Deniz454545

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
36
13
8
28
Betahcg 3 gunde yuzde 60 anca yukseldi 125 den 217 ye yukseldi doktor daha cok yukselmesini beklerdim ama simdilik sorun yok 5.hafta tam doldumu keseye bakcam dedi ama beta yukselmiyor diye korkuyorum mide bulantim aşiri artti bel agrisi ve kasikta ara ara agri basladi 4hafta 3 gunlük şuan sizce durumum ne olur cok canim sıkıliyo acaba dis gebelikmi diye

Benim hcg cok düşüktü. Ozaman bunun nedemek olduğunu bilmiyor olduğum için sadecee hamile olduğuma sevindim .yerleşme kanaması olmuştu 1 damla . Soluma yatıp dinlendim bol bol. Ben hamileliği acilde öğrenmiştim. Yani hamilesin denildi hcg değerinin düşük olduğunu karnım burnumda anlamıştım. Simdi büyüdü elhamdülillah. Hiç takmayın değer falan dinlenin kafanızı meşgul edin.

Canim stres yapip bebisi etkileme . Sakin ol benimde ilk tahlilimde aile hekimim uzman gorsun az yukselmis dedi uzmana gittim kese icin erken dedi ama sonrasinda cok sukur bi sorun olmadi bol bol dinlen su ic stresten uzak dur olurmu

Betahcg 3 gunde yuzde 60 anca yukseldi 125 den 217 ye yukseldi doktor daha cok yukselmesini beklerdim ama simdilik sorun yok 5.hafta tam doldumu keseye bakcam dedi ama beta yukselmiyor diye korkuyorum mide bulantim aşiri artti bel agrisi ve kasikta ara ara agri basladi 4hafta 3 gunlük şuan sizce durumum ne olur cok canim sıkıliyo acaba dis gebelikmi diye
Her hamilede bu panik olur acaba kimyasal gebelik mi diye. Ilerleyen aylarda ise ikili uclu testler yuzunden acaba cocukta down sendromu olabilir mi diye endise olur. Doktora ne kdr cok gidersen o kadar stres. 😑

Canim stres yapip bebisi etkileme . Sakin ol benimde ilk tahlilimde aile hekimim uzman gorsun az yukselmis dedi uzmana gittim kese icin erken dedi ama sonrasinda cok sukur bi sorun olmadi bol bol dinlen su ic stresten uzak dur olurmu
17 sinde kontrole gidicez benim daha önce 2 aylikken kalbi durdu birde 1 kimyasal yaşadim ondan tedirgin oluyorum kan sulandirici kullaniyorum şuan daha önceki kalp durmasinin sebebi kan pihtilasmasi olmasiymis

İyi düşünelim iyi olsun bu defa güzel yaşarsın inşallah strese girme hayat bize sabretmeyi öğretiyor

17 sinde kontrole gidicez benim daha önce 2 aylikken kalbi durdu birde 1 kimyasal yaşadim ondan tedirgin oluyorum kan sulandirici kullaniyorum şuan daha önceki kalp durmasinin sebebi kan pihtilasmasi olmasiymis
Doğrudur tatlim benimde arkadasim kimyasal gebelik gecirdi 1 ay sonra tekrar hamis kaldi simdi masallah tosun gibi oglusu var sen icini ferah tut

Back