sonuca bağla yani..
Ama 1,5 yıl erken ki? Bu sürede karar veremediyse adama çok da neden diye sormam yani. Mizaç meselesi.
Annenlerin filan gazına gelip de üstüne gitme adamın, ilişkiniz henüz cidden taze. Gaza gelme.
Yaşlarınız kaç? İşiniz gücünüz var mı ikinizin de?
Bütün erkekler veya bütün ilişkiler neden aynı olsun? Öncekinin öküzlüğüne celallenip şimdiki kuzuyu sık boğaz etme, geçmişinin de gazına gelme.Ben önceden buna benzer bi ilişki yaşadım 6 yıl sürdü ve biz ayrı kaldığımızda birinin günahına girip evlenip gitti işte içimde sürekli bu korku bunun ikilemindeyim durmadan görüşmediğim kişi kalmadı kimi erken diyo kimi ya eskisi gibi olursa diyo kafam çok karışık..
Bence 23 yaş bir erkek için çok erken. Gündeme getiren siz olursanız geri tepebilir.Ben 22 yaşındayım sevgilim 23 o ünlü bi firmada bölge sorumlusu. Ailesine bakabilceğini hatta evlendiğinde çalışmamamı istediğini dile getiriyo çünkü o gündüz 2de işte çıkıyo ve evde eşim karşılasın beni diyo.
Bence 23 yaş bir erkek için çok erken. Gündeme getiren siz olursanız geri tepebilir.
Bir abla tavsiyesi olarak şöyle diyorum: Eğer kesin adı konulmuş bir durum yoksa; tamam bu çocuk hala hayatında ki en özel kişi olabilir, ama siz hayatınızı onun çevresinde döndürmeyin. Tüm serbest vaktinizi bu ilişkiye harcamayın. Kendi geleceğinize yatırım yapın; eğitim olur, çalışma hayatı olur, kişisel gelişim olur, sosyal çevre olur... Doğru zamanı geldiğinde, umarım beklediğiniz adımı atar. Ama olurda 2-3 yıla mesela hala bu ilişkinin gidişatı flu gözükürse, siz de kendi yolunuza bakmaya karar verirseniz; bunca yılımı bu adama heba ettim diye hayıflanmaz, akisine hayat yolculuğumda bana bir arkadaştı dersiniz. Çünkü siz her halukarda yol almış olacaksınız.Haklısınız galiba teşekkür ederim bizler çok ince ayrıntılı düşünüyoruz onlardan çok gelişiyoruz buyüzden bu endişeler sanırım.
Bir abla tavsiyesi olarak şöyle diyorum: Eğer kesin adı konulmuş bir durum yoksa; tamam bu çocuk hala hayatında ki en özel kişi olabilir, ama siz hayatınızı onun çevresinde döndürmeyin. Tüm serbest vaktinizi bu ilişkiye harcamayın. Kendi geleceğinize yatırım yapın; eğitim olur, çalışma hayatı olur, kişisel gelişim olur, sosyal çevre olur... Doğru zamanı geldiğinde, umarım beklediğiniz adımı atar. Ama olurda 2-3 yıla mesela hala bu ilişkinin gidişatı flu gözükürse, siz de kendi yolunuza bakmaya karar verirseniz; bunca yılımı bu adama heba ettim diye hayıflanmaz, akisine hayat yolculuğumda bana bir arkadaştı dersiniz. Çünkü siz her halukarda yol almış olacaksınız.
23 yasinda bir erkek evlilige hazir degil bence ..
Sende acele ediyosun suan farkindaysan ..
Evet bir somuca bagla , mesela neden sadece hafta sonu gorustugunuzu felan sorgula , ama evlilik icin acele etme ..
baskı-ilgisizlik açık konuşman için yeterli bence...