• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsiz belirtiler

Minnakimsi_88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
43
22
3
36
Kızlar kafam karışık.. 9 aylik evliyim. Bebek istiyoruz.. Suan adetime 5 gun var.. Ama tuhaf adet agrilarim yok. Canim surekli biseyler cekiyor.. Sag yumurtalikta ara ara agri oluyor. Midem bulanmıyor basim dönmüyor... Bu gebelik belirtileri ne zaman baslar.. Hamile miyimdir acaba??

Kızlar kafam karışık.. 9 aylik evliyim. Bebek istiyoruz.. Suan adetime 5 gun var.. Ama tuhaf adet agrilarim yok. Canim surekli biseyler cekiyor.. Sag yumurtalikta ara ara agri oluyor. Midem bulanmıyor basim dönmüyor... Bu gebelik belirtileri ne zaman baslar.. Hamile miyimdir acaba??
5 gün sonunda adetin olmazsa test yap cnm 2 kere

Aslinda bu sabah dayanamayip yaptm.. Hani sitede yazmislar ya 4-5 gun once testte brlli oldu vs diye.. Tabi hüsran... Ilk once silik bi cizgi var gibiydi sonra göremedim.. Sanırım psikolojik... Bakalm adet günümü bekliycemm... Bi de troid tedavisi görüyorum ben.. En cok endiselendiren o...

Bnm ilk kasıklarımda agrı olmştu feci seklde agryodu adet olcam dyodum surekli karnm agryodu baska da bsey olmamştı sonuc husranla btti:( su an adetim 2 gun gecti kasıklarımda baatmalar var ara ara bacagıma vuruyo belm falan fena hayrlısı :)

Back