- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 36
-
- Konu Sahibi Esraaaamasya
Bende senin gibi belirsizim yarın test tekrarlanacak..benim beta hgc düşük çıktı ama doktor ne var ne de yok diyemem dedi
Ah ahh benim eşim de aynı.kimseyi bana dokundurmuyor dizime biri yatınca garip tepkiler veriyor var diye koymuş kafasına inşallah rabbim onun umutları yüzü suyu hürmetine değerlerimi artırmıştır..umur edip beklemekten dua edip tevekkül edip rabbimden hayır dilemekten başka yapacak bir şey yok..allah en kısa zaman isteyen herkese nasip eder inşHakkımızda hayırlısı olsun inşallah.eşime ne zaman negatif desem adam inanmıyor içten içe kaptırmış kendini ki ben farklı miyim sanki de (( sağlıklı hayırlı gelsin de artık . Bakalım benim kan degerim ne çıkacak yarın
Ah ahh benim eşim de aynı.kimseyi bana dokundurmuyor dizime biri yatınca garip tepkiler veriyor var diye koymuş kafasına inşallah rabbim onun umutları yüzü suyu hürmetine değerlerimi artırmıştır..umur edip beklemekten dua edip tevekkül edip rabbimden hayır dilemekten başka yapacak bir şey yok..allah en kısa zaman isteyen herkese nasip eder inş
Benim normalde bugün regli olmam lazım(ilaçsız adet olamıyorum ve bu ay hiç ilaç almadım) olmadı belkide ilaç almadığım içindir ama yinede bi umut işte.gerçi bir iki hafta önceden kasıklarım ağrıdı şişti sonra belim ağrımaya başladı ilaç kullanarak adet olduğum halde sadece belimde ağrı göğüslerimde ağrı olurdu.dua et bana inşallah beta hgc değerim yükselmiştirAmin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Sabah 10 da ogrenicem negatif mi pozitif mi diye. Gerçi ben sonucu biliyorum da herkes de bilsin
Benim normalde bugün regli olmam lazım(ilaçsız adet olamıyorum ve bu ay hiç ilaç almadım) olmadı belkide ilaç almadığım içindir ama yinede bi umut işte.gerçi bir iki hafta önceden kasıklarım ağrıdı şişti sonra belim ağrımaya başladı ilaç kullanarak adet olduğum halde sadece belimde ağrı göğüslerimde ağrı olurdu.dua et bana inşallah beta hgc değerim yükselmiştir
Belki de hamilesindir kalbini güzel tut.tam herşey belli olana kadar da dikkat et kendine ne olur ne olmaz rabbimin işine karışılmaz bide bakmışsın bebeğin varBu aralarda kasiklarda ağrı oluyor özellikle tek taraflı . Bu aksam bulasik makinesini bosaltirken fazla uzandim sanırım dolaba sol kasigim çok ağrıyor
Belki de hamilesindir kalbini güzel tut.tam herşey belli olana kadar da dikkat et kendine ne olur ne olmaz rabbimin işine karışılmaz bide bakmışsın bebeğin var
Hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır geç olsunda güç olmasın inşallah..Beklenen sonuç :)))) hamile değilim Tarlusal adet söktürücü icicem