- 16 Aralık 2020
- 35
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi asilinannesii
Selaaaaam ben varımMerhaba arkadaşlar , bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Şuanda 16+0 haftalık hamileyim 14. Haftamda cinsiyet öğrenmek için özelde bı doktora gittim cinsiyeti için erkek dedi. Bugün üniversite hastanesinde randevum vardı tekrar sordum cinsiyetini kız dediler
Emin misiniz diye sordum erkek olsaydı böyle olurdu şöyle olurdu diyerek bilimsel açıklamalar yaptı ve kız olduğunu söyledi.
Tabii ki cinsiyet önemli değil tek duam sağlıklı ve hayırlı olması.. ama insan yine de merak ediyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ?
Selaaaaam ben varım12 haftadan 16 yada 18 haftaya kadar tam hatirlamiyorum bir kiz bir erkek dediler ama cogunlk kiz diyordu en son tamamen gosterdi erkekti sonuc
Kızlar geç gösterirmişBen kızımı 19. haftada anca öğrenebildim, göstermedi nazlı yavrum
Oğlumu 16. haftada öğrendim o hemen gösterdiKızlar geç gösterirmişDediğim gibi kız da dediler erkek de hangisi doğru acaba diye düşünüp durmaktansa hiç öğrenmemek daha katlanilir
MaşallahOğlumu 16. haftada öğrendim o hemen gösterdiikiz benimkiler, 19. haftada da kızım gösterdi. Ama onun öncesinde tahmin istemedim ben, belki isteseydim farklı tahminler duyabilirdim. Sağlıklı olsunlar da
Ben hiç böyle sorun yaşamadım iki kizimida birini 13 birini 14 haftada öğrendim hep kız dediler. Bı arkadaşımada 20 haftaya kadar kız dediler ayrintilida erkek olduğunu ogrendiMerhaba arkadaşlar , bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Şuanda 16+0 haftalık hamileyim 14. Haftamda cinsiyet öğrenmek için özelde bı doktora gittim cinsiyeti için erkek dedi. Bugün üniversite hastanesinde randevum vardı tekrar sordum cinsiyetini kız dediler
Emin misiniz diye sordum erkek olsaydı böyle olurdu şöyle olurdu diyerek bilimsel açıklamalar yaptı ve kız olduğunu söyledi.
Tabii ki cinsiyet önemli değil tek duam sağlıklı ve hayırlı olması.. ama insan yine de merak ediyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ben şuan yaşıyorum 13. Hafta erkek gibi dedi 15. Hafta büyük ihtimal erkek dedi 17. Hafta büyük ihtimal kız dedi emin değilim haftaya gel yine bakayım dediMerhaba arkadaşlar , bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
16.ıncı haftada iseniz bence kız dedilerse kızdır erkek olsa yanılmıolarda kızı biraz daha geç biliolar benim ikizdi oğlan hemen bilmişlerdi kızı 16.ıncı haftalarda kesin net sölemişlerdiMerhaba arkadaşlar , bir konuda fikrinizi almak istiyorum.