• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belinde tutulma uyuşma olanlar.Normal doğum mu yoksa sezeryan mı yaptınız?

kahorihama

Kızım ve oğlum:)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.337
4
316
40
İstanbul
Meraba kızlar.Özellikle doğum yapanlar.Ben 30.haftanın içerisindeyim.Ve 20 haftadan beri bel tutulma problemi yaşıyorum.Özellikle geceleri ve de sağ bacağım resmen uyuşuyor ve çok kötü oluyorum.Bazen sol bacaktada oluyor.Doktorum magnezyum verdi ve de beni beyin sinir cerrehaına yollayacığını söyledi.Benim gibi şikayeti olanlar.Siz hangi doğum şeklini yaptınız? Bende normal doğum istiyorum ama bir sorun olacaksa elbetteki sezeryan olacak hayırlısı hakkımda.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

canım bendede aynı sorunlar vardı megnezyum kullandım ama öle beyin cerrahına faland gitmedim ben sezeryan oldum ama neden sadece bu değildi ama bildiğim kadarı ile beldeki kasılmalarda erken doğumu teteiklio 34 haftamda doğurdum ben magnezyumu düzenli kullanıp dinlenirsen eminim biraz daha rahatlarsın

canım bendede aynı sorunlar vardı megnezyum kullandım ama öle beyin cerrahına faland gitmedim ben sezeryan oldum ama neden sadece bu değildi ama bildiğim kadarı ile beldeki kasılmalarda erken doğumu teteiklio 34 haftamda doğurdum ben magnezyumu düzenli kullanıp dinlenirsen eminim biraz daha rahatlarsın

Çok teşekkür ederim canım.Bende rken doğumdan korkuyorum.Bebişin kaç gr doğdu.küvezde kaldı mı?Bebişin hayırlı olsun.

Back