Doğuma Hazırlık BELİNAY ismi nasıl kızlar kayınvalidem beğenmedi:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanimiş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
H

hanimiş

Ziyaretçi
meraba kızlar 29. haftamdayım bugün kayınvalideme misafr geldi bende gittim. sordular isim düşündünüzmü diye bende BELİNAY koyucaz dedim kayınvalidemden bi tepki bi tepki çok şaşırdım normalde çok severim gerçekten iyi bir insan ama "ben o ismi sevmiyorum, kafa kafaya verin bi daha düşünün, güzel isim bulun, ben başka isimle hitap ederim,beni biraz sayıyosanız başka isim telefuzu kolay kısa güzel bi isim korsunuz..." şok oldum ki eşimle kime sorduysak beğendiler ama kayınvalidemle eşimin babannesine beğendiremedim cnm sıkıldı benmde uzatmadım ama ben yine kızımın ismini BELİNAY koyucam 9 ay taşıyorum hayatımda 1 veya 2 kez anne olucam bu kadarcık hakkım olsun demi (bu arada kendi isminide istemiyor konulmasını gerçi bi kere teklif ettik ısrar etmedik) :çok üzgünüm:

cocuk senin esinle siz begendiyseniz kimse bi sey diyemez arkadasim onu sen yapiyorsun sen tasiyorsun sen doguruyorsun o zaman bence esin ve sen begendiysen bence kafana takma bence
belinay ismi cok guzel

canım sen kimsenin dediğini dinleme ....çocuk senin çocuğun...belinay ismini ilk defa bir tanıdığımda duydum hoşuma gittii..değişik bir isism...ben eda ve elayıda çok beğeniyorum...

canm belınay ısmını bnde ılk duydugum da cok begendım mve hatta bır kızım olursa koyacam ıns anlamıda cok gusel zaten sen 9 ay tası dogur sonrada ıstedıgın ısmı koyma yok artık ...........

büyükleride kırmadan, ilk başta tamam anne, siz ne önerirsiniz falan deyip gönlünü alıp, daha doğumuna var nasılsa, o zamana kadar eşinde annesi ile konuşup ılımlaştırabilir,
yok olmadı, tabiki sizin bebeğiniz, ne isterseniz koyarsınız ...kimse karışamaz, ve zaten böyle bir hakkı da yok, olmaz olmaz derler sonrada kabullenmek zorunda kalırlar,
zamanla tabi,

Allah hayırlısı ile bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde elinize almanızı nasip etsin a.s.

kendisi doğurursa koymasın koyana da karışmasın bizahmet... :oklava: ay çok sinirleniyorum böyle şeylere..şekerim bebek senin..bebişine hangi ismi yakıştırdıysan onu koy..beğenmiyen pişttt seenn çocuukkk diye çağırsın adını sölemesin:)

belinay ismi cok guzel ben ilk defa bu sitede gordum belinay merve olarak..

cok guzel canim koyun gitsin :)

teşekkür ederim kızlar rahatladım koyucam valla az önce eşime söledim oda tepki verdi bebek bizim biz istiyoruz annemde zamanla alışır dedi.hepinizi öpüyorum anlamıda çok güzel PEYGAMBER ÇİÇEĞİ, PEYGAMBER EFENDİMİZİN GÖZYAŞI DAMLASI ANLAMINA GELİYR :dance:

değişik bir isim bence güzel.anlamıda önemli.onlar niye karışırlar anlamıyorum....

bencede çok hoş bi isim...
bebek sizin bebeğiniz ... siz beğendiyseniz kimseye bişi demek düşmez...

benim görümcemin kızının adı belinay çok severim onu .bence aldırma sen gönlünü kırmadan anne en kısalt BELİŞ dersin de . . . biz beliş diyoruz "efendiiiiiimmm belişşş duydu siziiii"diyo daha 17 aylık

canım çok güzel bir isimmm........
boşver sen kimseyi dinleme çocuk senin çocuğun bu zamana kadar tüm sıkıntısını sen çektin.
çocuğun hakkında kararları sen ve eşin verebilir. başka kimseyi karıştırma...
bunun diyen yüz gören yarın başka şeylerinede karışır....

canım benim senin çocuğun sonuçta.. boşver kaynananı!! hem beyenmediyse kndi çocuğuna koymasın o ismi.. belinayyyyy çok güzel bi isim.. Allah kucağına almayı nasip etsin. acaba kaynananın belinay ismi ile bi geçmişi mi var nedir :)

ay benim kaynanamda oğlumun ismine tepki vermişti.Seçtiğiniz isimde size benziyor demişti.Ne gücüme gitmişti.Bazen büyükler patavatsız olabiliyor.O zaman biz Emir olsun demiştik.Oda illede Cem olsun istedi.Sonuçta kırmayalım dedik ve Emircem koyduk.Ama bugünkü aklım olsa hiç konuşturmazdım bile:) Siz beğendikten sonra,kimseyi karıştırmayın derim canım.

meraba kızlar 29. haftamdayım bugün kayınvalideme misafr geldi bende gittim. sordular isim düşündünüzmü diye bende BELİNAY koyucaz dedim kayınvalidemden bi tepki bi tepki çok şaşırdım normalde çok severim gerçekten iyi bir insan ama "ben o ismi sevmiyorum, kafa kafaya verin bi daha düşünün, güzel isim bulun, ben başka isimle hitap ederim,beni biraz sayıyosanız başka isim telefuzu kolay kısa güzel bi isim korsunuz..." şok oldum ki eşimle kime sorduysak beğendiler ama kayınvalidemle eşimin babannesine beğendiremedim cnm sıkıldı benmde uzatmadım ama ben yine kızımın ismini BELİNAY koyucam 9 ay taşıyorum hayatımda 1 veya 2 kez anne olucam bu kadarcık hakkım olsun demi (bu arada kendi isminide istemiyor konulmasını gerçi bi kere teklif ettik ısrar etmedik) :çok üzgünüm:
canım öncelikle allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.isim konusuna gelincede sen özenip o ismi koymak istiyorsan koy derim.sonrasında pişman olursun.bence gayet güzel bir isim.benim dayımın iki oğlu var ilkini serkan koydular yengem koymadı tabii anneannemler koydu ikincide yengem korhan istedi anneannem gökhan olsun dedi şimdi yengem korhan diyo anneannem gökhan diyo kimliktede gökhan.bence çok taviz vermeyin bu tip konularda çocuğa bakanda doğuranda geleceği için düşünende bizleriz isim koymak bizim hakkımız.herkes işine geldiği gibi konuşur.arayı bozmadan uygun bir dille anlatmaya çalış kendinide üzme bu konular için.rüyamda gördüm falan de.yada gereken açıklamayı eşinin yapmasını iste.

aaa ne acayiplik ya.. ona ne.. AlLah Allah ya.. canım bencede çok hoş bir isim. sen ne istiyorsan oınu koy..ona ne ya..

Neden herşeye karışmak zorundalar...?Güzel isim...bebek senin...kararda senin...kimseyi karıştırma bence..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

haytım merhaba belinay ismi bence çok güzel bir tercihh
anlamını bilmiyorum ama kulağa çok hoş geliyorrr
eşin ve senin tercihin canımmm
beğenmeyen de kandi bilüüüüüü

Back
X