arkadaslar 37 haftalik hamileyim dun biraz yoruldum aksam eve geldim uzandim ama daha sonra belden asagim felcli gibi kalcalarimda bir nasil bir agri anlatamam ve butun gece tuvalete kalkmak tam bir kabustu bu simdi agirlasmamdan dolayimi yorgunluktan dolayimi kivraniyorum
arkadaslar 37 haftalik hamileyim dun biraz yoruldum aksam eve geldim uzandim ama daha sonra belden asagim felcli gibi kalcalarimda bir nasil bir agri anlatamam ve butun gece tuvalete kalkmak tam bir kabustu bu simdi agirlasmamdan dolayimi yorgunluktan dolayimi kivraniyorum
Canim bence bu agrilar normal bende 3 gundur ev isleriyle ugrasiyorum ve inan yataga yatmak kalkmak donmek bile iskenceye dondu.Cok agrilarim oluyo hepsii yorgunluktan bence.
arkadaslar bende cok zor yatiyordum karnimda masallah cok büyüdü. Careyi emzirme yastigi almakta buldum, emzirmek icin olan yastiklar var onlarla daha rahat yatiliyor, tavsiye ederim.
bugun o agrilar azaldi dinlenince rahatladim artik ayakta kalmak yorulmak yaramiyor kendimi 90 yasinda hissediyorum.kaldi ki karnim buyuk bile degil ama yinede agirlastim neyseki az kaldi
bugun o agrilar azaldi dinlenince rahatladim artik ayakta kalmak yorulmak yaramiyor kendimi 90 yasinda hissediyorum.kaldi ki karnim buyuk bile degil ama yinede agirlastim neyseki az kaldi
Ay hic deme canim oluyorum valla yatarken kalkarken donerken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum valla.Bende kendimi 100 yasinda gibi hissediyorum.Tek tesellim surda 2 haftamin kalmis olmasi yoksa valla bazen dayanamiyacak hale geliyorum :çok üzgünüm:
Geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum bende birde hep aynı tarafıma yatamıyorum dönerken çok zorlanıyorum her dönmek istediğimdede uyanıyorum artık sabaha karşı uykum ağırlaşıyorda rahat rahat uyuyorum 10-11 e kadar. 3 tane yastıkla uyuyorum birisi karnımın kenarına birisini bacaklarımın arasına birisinidi dönmiyim diye diğer tarafıma koyuyorum.
Geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum bende birde hep aynı tarafıma yatamıyorum dönerken çok zorlanıyorum her dönmek istediğimdede uyanıyorum artık sabaha karşı uykum ağırlaşıyorda rahat rahat uyuyorum 10-11 e kadar. 3 tane yastıkla uyuyorum birisi karnımın kenarına birisini bacaklarımın arasına birisinidi dönmiyim diye diğer tarafıma koyuyorum.
Allah hepimizin yardımcısı oldum valla kendimi fill gibi hissediyorum egilirken zorlanıyorum dönerken zorlanıyorum çoraplarımı eşim giydirip çıkartıyor yanımda olduğunda evde tek başınayken banyo yapmaktan korkuyorum hep birşey olacakmış gibime geliyor. Zaman yaklaştıkça ben iyice paranoyak oldum. Zaten başak burcuyum pimpirikliydim iyice arttı kafamda o kadar çok soru varki anlatamam. Zaman yaklaştıkça geriliyorum.
o egilmek yok mu olum geliyor son 1haftadir midemin oldugu yerde bir aci var bastirinca acik yara gibi aciyor anneme gore bebek asagiya inmeye basladiginda olurmus sizdede varmi?