• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belimdeki sorun

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Arkadaşlar merhaba;
Bugün evi dip köşe temizledim akşam duş aldım koltuğa uzamdım uyudum birsüre.sonra kalkmak istedim yerimden ama belim sanki kilitlenmiş gibi kasıldım.zorla kalktım ayağa.birkaç adım atmak istedim ama adım atamadım sanki belime bıçak saplanıyor kramp gibi birşey bacaklarım gerildi birbirine yapıştı resmen.bir iki dk adım atmaya zorlayınca yavaş yavaş açılıyorum yürüyorum,aynı şey sırt üstü yatınca da oluyor kalkamıyorum yerimden ama yavas yavas açılıyorum,nomral günlerde boyle bir sıkıntı yok ama çok yorulunca veya yürüyünce boyle yürüyemiyorum ertesi gün geçiyor,neden acaba .önceden arasıra olurdu çok yorulunca ama boyle yürüyememek olmazdı birkaç aydır bu durumdayım hatta birkaç hafta once yine aynı ayağa kalkınca yürüyemedim ve bir anda yere yığıldım.benim gibi olan var mı corona kalksın gidicem doktora,yasım 26 buarada

Arkadaşlar merhaba;
Bugün evi dip köşe temizledim akşam duş aldım koltuğa uzamdım uyudum birsüre.sonra kalkmak istedim yerimden ama belim sanki kilitlenmiş gibi kasıldım.zorla kalktım ayağa.birkaç adım atmak istedim ama adım atamadım sanki belime bıçak saplanıyor kramp gibi birşey bacaklarım gerildi birbirine yapıştı resmen.bir iki dk adım atmaya zorlayınca yavaş yavaş açılıyorum yürüyorum,aynı şey sırt üstü yatınca da oluyor kalkamıyorum yerimden ama yavas yavas açılıyorum,nomral günlerde boyle bir sıkıntı yok ama çok yorulunca veya yürüyünce boyle yürüyemiyorum ertesi gün geçiyor,neden acaba .önceden arasıra olurdu çok yorulunca ama boyle yürüyememek olmazdı birkaç aydır bu durumdayım hatta birkaç hafta once yine aynı ayağa kalkınca yürüyemedim ve bir anda yere yığıldım.benim gibi olan var mı corona kalksın gidicem doktora,yasım 26 buarada
Çok yormuş olmalısın kendini üstüne bide kanepede yatmışsın iyice kasılmıştır vücut

Bel fıtığıdır muhtemelen. Ani olsa disk kayması derdim ama önceden de olurdu dediğiniz için bel fıtığı diyorum. Her ikisi için de doktor muayenesi şart tabi ki.

Arkadaşlar merhaba;
Hacamati kesinlikle tavsiye ediyorum

Bu arada gerici bağnaz değilim.
Elhamdülillah Müslümanım da hacamat oneriminde dinimle alakası yok

Ve hacamat en az dört kez yapılır yılda... İlk hacamat tarama hacamatidir sorunlu bölge teşhis edilir.diger üç hacamat sorunlu bölgeye uygulanır ...

Ve hacamat en az dört kez yapılır yılda... İlk hacamat tarama hacamatidir sorunlu bölge teşhis edilir.diger üç hacamat sorunlu bölgeye uygulanır ...

ben şeyi merak ediyorum hanımefendi sizin dediğiniz tavsiyeye uyup işinin ehli olmayan birine gitse, sağlığına kalıcı zarar verse sizin haberiniz olmasa dahi bu sorumluluğu nasıl alacaksınız?

Annemde, üst komşumuzun kızı da (24 yaşında) sürekli yaşadıkları sorun. Belinizi bir günde o kadar çok yormayın. İkiside böyle bir durum olduğunda iğne vurdururlar acilde. Bu ara annem çok dikkat ediyor. Bide iki yıldır falan çok iyi sebebide şu; o kadar doktora gitti kas gevşetici iğne dışında birşey yapmadı doktorlar, yalan söylemeyim tam hatirlamamakla birlikte 2 hafta falan hastanede yatıp fizik tedavi gördü yine iyileşmedi. En sonunda doktor psikiyatriye yönlendirdi. Şimdi çok düşük dozda bir antidepresan verdi. Onu kullanıyor ve iyi yavaş yavaş bırakmayı deneyecek artık ☺️

Ben de benzer bir şey yaşadım, felç oldum galiba dedim öyle kötüydü :KK43: kas gevşetici, korse ve dinlenme ile 1haftada geçti ama ara ara zorlayınca tekrarlıyor. Çare olarak karın ve bel kaslarını kuvvetlendir demişti doktorum. Tabi ki önce doktora görünüp kendi teshisini koydur benziyor diye böyle davranma, bel tehlikeli bir bölge. Geçmiş olsun.

ben şeyi merak ediyorum hanımefendi sizin dediğiniz tavsiyeye uyup işinin ehli olmayan birine gitse, sağlığına kalıcı zarar verse sizin haberiniz olmasa dahi bu sorumluluğu nasıl alacaksınız?
Hanımefendi hacamati doktora yaptırıyorum ben . Tıp okumuş birine yani.... Gidipte Fatma baciya yaptırmayın yani aklınız bunu idrak edebiliyordur diye tıp fakültesi mezunu birine yaptırın diye not düşmemiştim pardonnn

Hanımefendi hacamati doktora yaptırıyorum ben . Tıp okumuş birine yani.... Gidipte Fatma baciya yaptırmayın yani aklınız bunu idrak edebiliyordur diye tıp fakültesi mezunu birine yaptırın diye not düşmemiştim pardonnn

valla herkesin aklı buna erse şöyle haberler olmaz mesela ;

evet doktora yaptırın diye not duşelim:KK45:
siz de haklısınız gereksiz duyar yaptığım konusunda, ama ben de herkesin bilinçli olmadığını duşunerek yazdığım için haklıyım.

Evde krem falan varsa sürün, belinizi sarın. Bide ufak bir araştırma ile bel egzersizleri var onları internette bulabilirsiniz. Nöroşirurji ( umarım doğru yazdım) derneği sayfası var. Oradan bulabilirsiniz belki. Başka sayfalarda da var. Kedi deve egzersizi, duvarda şınav vs. Kendinizi yormadan yapın. Örneğin ilk seferde egzersiz 10 kez diyorsa siz ağırağır 5 kez yapın sonra arttırın. Bende yaşadım , çok faydalı oldu. Sizin yorgunluktan muhtemelen geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba;
Anlattiklarini yasıyorum.Bayramdan sonra virüs biterse ınss bende hastaneye gidecem.Ben fitiktan şüpheleniyorum.Sabahlari özellikle aynen öyle kitleniyor yavaş yavaş kendimi açıyor zor yuruom sonra geçio gibi oluo

Arkadaşlar merhaba;
Canım aynısı bana da oldu kilitlenip kalıyordum sağdan sola dönemiyordum kas gevşetici krem ile ovalatıp sıcak su torbası koydum dinlendim iki güne geçti şükür çok yorunca oluyor normalde hareketsiz olduğumuz için. Sıcak su torbası koy mutlaka

Back