Iyi geceler
Arkadaslar,benim belime daha once bir agri girmisti 2-3 gun boyu gecmedi
Sonra kendiliginden gecti ama bir sertlik var elime geliyordu ama acimiyor diye umursamadim bugun ara ara tekrar agrı girdi kiriclenme filan midir belimin sag tarafinda sertlik ? Elime geliyor cok buyuk degil ama disardanda belli degil elimle ovunca anliyorum
geçmiş olsun arkadaş. sıcak havlu ve jel ile masaj yapın. sıcak tutun, geçmez ise mutlaka doktora görünün. acil şifalar
Ani bi hareket yaptiysan belki ondandir. Ama ihmal etme.
Fıtıktır eline geliyorsa, sana doktor yolu göründü
Yok sadece esime ovdurmustum -.- sagolPisi koy üzerine
Şaka bi yana çok geçmiş olsun ben de bi doktora gitmeni öneririm bir de sıcak su torbası falan koyma zararı olabiliyor öyle şeylerin
Belli bir zamandan sonra her insanda oluyor ama derecesi önemli. Tabii ben şu an ihtimal üzerinden konuşuyorum, tam teşhisi doktor koyar zaten. Şimdiden geçmiş olsun.Esime yaptirmistim masaj filan oyle gecmisti bugun tekrar etti
Tesekkur ederim zorlamadim hic agir bisey yapmiyorum ama aklima tek sey motorun oturma sekli yada bellik kullanmiyorum sicak soguk demeden uzun yol yaptim hep acaba onlar mi cikiyor simdi
Deme be o ise cok kotu olur benim icin :/
Woohuuuuuu her eve en az 3 kediSaçma göründüğünün farkındayımBilmeyenler için söyliyim arkadaş bugün 3 pisi annesi oldu
Neyse konuya dönersek sıcak gerçekten zararlı olabiliyormuş şöyle bi araştırdım şimdi. Aman diyim