Belimde sıkıntı

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.664
141.711
Iyi geceler
Arkadaslar,benim belime daha once bir agri girmisti 2-3 gun boyu gecmedi
Sonra kendiliginden gecti ama bir sertlik var elime geliyordu ama acimiyor diye umursamadim bugun ara ara tekrar agrı girdi kiriclenme filan midir belimin sag tarafinda sertlik ? Elime geliyor cok buyuk degil ama disardanda belli degil elimle ovunca anliyorum

geçmiş olsun arkadaş. sıcak havlu ve jel ile masaj yapın. sıcak tutun, geçmez ise mutlaka doktora görünün. acil şifalar

Hic bir fikrim yok ama bi gecmis olsun diyeyim dedim.
Bel agrisi sakaya gelmez, o elinle hissettigin sey de korkuttu beni. Sen en iyisi doktora git.

Gecmıs olsun. hemen bır doktora gıdın ama bazı doktorlar konuyu abartabılıyor annemden bıkıyorum hemen amelıyat yapmamız lazım dıye gırıs yapanlar oldu halbukı ufak tefek şeylerle ıyılestı.

Bır de bır arkadas yardımcı olmak amacıyla yazmış SICAK tut dıye ama benım anneme de SICAK koymamasını soylemıstı onun Hastalığına soğuk ıyı gelıyormus.

Pisi koy üzerine
Şaka bi yana çok geçmiş olsun ben de bi doktora gitmeni öneririm bir de sıcak su torbası falan koyma zararı olabiliyor öyle şeylerin

geçmiş olsun arkadaş. sıcak havlu ve jel ile masaj yapın. sıcak tutun, geçmez ise mutlaka doktora görünün. acil şifalar

Esime yaptirmistim masaj filan oyle gecmisti bugun tekrar etti

Ani bi hareket yaptiysan belki ondandir. Ama ihmal etme.

Tesekkur ederim zorlamadim hic agir bisey yapmiyorum ama aklima tek sey motorun oturma sekli yada bellik kullanmiyorum sicak soguk demeden uzun yol yaptim hep acaba onlar mi cikiyor simdi

Fıtıktır eline geliyorsa, sana doktor yolu göründü

Deme be o ise cok kotu olur benim icin :/

Saçma göründüğünün farkındayım Bilmeyenler için söyliyim arkadaş bugün 3 pisi annesi oldu

Neyse konuya dönersek sıcak gerçekten zararlı olabiliyormuş şöyle bi araştırdım şimdi. Aman diyim

Belli bir zamandan sonra her insanda oluyor ama derecesi önemli. Tabii ben şu an ihtimal üzerinden konuşuyorum, tam teşhisi doktor koyar zaten. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…