belimde ele gelen ufak kitle

Hastalığın adının geçtiği yerde kitle olqcak diye bi durum yok kitle her yerde olabilir, ayrıca elinize gelen şey kitle mi kist mi yap bezisi mi onu muane olunmadan bilinmez,bişey yoktur inşaallah ihmal etmeyin lütfen geçmiş olsum

teşekkür ederim.

beni en iyi siz anlarsınız. siz de evham yapıyorsunuz belli ki. insan aslında "ya neden saçmalıyorum" diye düşünüyor ama sonra aklına direkt "ya ilerlerse" korkusu geliyor dimi
Evet hem de çok çok iyi anlıyorum. Birşeyden şüphelensem doktora gidene kadar deli gibi internette araştırma yaparım. Benim de sol yanağımın içinde elmacık kemiğimin altında elime gelen bir kitle var. Bunu 2 yıl önce elimle yüzümle oynarken farkettim. (Hep aynada kendimi incelerim bir farklılık var mı diye) ertesi gün bayramdı hiç unutamıyorum. Sabaha kadar kanserim diye ağladım. Sıfır uyku ile bayramın ilk günü geçirdim. Artık eşim dayanamayıp hastaneye gidelim birşey yok desinler rahatla artık senin uzulmene dayanamıyorum dedi. Doktor baktı ve beze bu birşey yok dedi. Sonradan 4 doktora daha gittim aynı şekilde beze ve zararsız dediler. Ama ben hala doktorlara karşı guvensizim. 2 yıldır hep elim yanagima gider ya doktorlar anlamadıysa? Ya ciddi bir şeyse? Çok uzattım kusuruma bakma, psikoterapi de aldım, antidepresan da kullandım ama aşamiyorum bu durumu.

inanırım ya, ben de geçen yıl meme, boyun ve beyin için gitmiştim, halsizlik vs yaşadığım için kan tahlili de yaptırmıştım ve her gidişimde aynı korkuyla gidiyordum. belki de çok arkadaşımı yakınımı bu hastalıktan kaybettiğim içindir.

Bende de var aynısından.bel ağrım da oluyordu.ben ona bağlıyordum.doktora gittim.meğerse onlar benim liflerin bağı miymis ne.ben onu hissediyormuşum.belimin ağrısı da fıtıktan kaynaklı imiş.korkmayın ama yine de bir doktora görünün

hmm kitle miydi sizinki de böyle kıkırdakımsı gibi. belim pek ağrıyor denemez, hafifçe bir ağrı. kitle elime gelince korktum sadece.

Evet zaten muhakkak travmatik bir durum sebep oluyor bu tarz şeylere. Benim.zaten anksiyete ve OKB teshisim var. Herşey ikiz bebeklerimi hamileyken kaybetmemle başladı, önceden böyle biri değildim. İnşallah mühim birşey değildir -ki olmadığını düşünüyorum. Geçmiş olsun :)

çok teşekkürler.

hmm kitle miydi sizinki de böyle kıkırdakımsı gibi. belim pek ağrıyor denemez, hafifçe bir ağrı. kitle elime gelince korktum sadece.
Kemik gibi bişeydi.sert ama hareket eden.küçükken dusmustum ondan böyle oldu diyordum hep.bel ağrım oluyordu yorulunca

Geçmis olsun fıtık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…