Hastalığın adının geçtiği yerde kitle olqcak diye bi durum yok kitle her yerde olabilir, ayrıca elinize gelen şey kitle mi kist mi yap bezisi mi onu muane olunmadan bilinmez,bişey yoktur inşaallah ihmal etmeyin lütfen geçmiş olsumbir yıldır masa başı iş yaptığımdan dolayı son zamanlarda belimin sağ tarafında bir ağrı hissediyorum. ağrı hafif yani beni etkileyecek kadar değil. ama dokunduğum zaman elime ufak oynayan bir kitle geliyor. belimin sol tarafında da var aynından ama sağdaki daha belirgin. şimdi ben biraz hastalık hastası olduğumdan dolayı tedirgin oldum.
burda mutlaka aynı problemi yaşayan vardır. acaba bu kitle malum hastalıkla alakalı olabilir mi? yani tıp hakkında bilgim yok memede ele gelen kitle kanserin habercisi olabilir az bir ihtimal de olsa, ama bel için de bu geçerli mi acaba? doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ama sizden de fikir almak istedim. belki benim gibi olan vardır ya da aranızda tıp okuyan/ doktor olan varsa beni bilgilendirsin lütfen. şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim.Hastalığın adının geçtiği yerde kitle olqcak diye bi durum yok kitle her yerde olabilir, ayrıca elinize gelen şey kitle mi kist mi yap bezisi mi onu muane olunmadan bilinmez,bişey yoktur inşaallah ihmal etmeyin lütfen geçmiş olsum
Evet hem de çok çok iyi anlıyorum. Birşeyden şüphelensem doktora gidene kadar deli gibi internette araştırma yaparım. Benim de sol yanağımın içinde elmacık kemiğimin altında elime gelen bir kitle var. Bunu 2 yıl önce elimle yüzümle oynarken farkettim. (Hep aynada kendimi incelerim bir farklılık var mı diye) ertesi gün bayramdı hiç unutamıyorum. Sabaha kadar kanserim diye ağladım. Sıfır uyku ile bayramın ilk günü geçirdim. Artık eşim dayanamayıp hastaneye gidelim birşey yok desinler rahatla artık senin uzulmene dayanamıyorum dedi. Doktor baktı ve beze bu birşey yok dedi. Sonradan 4 doktora daha gittim aynı şekilde beze ve zararsız dediler. Ama ben hala doktorlara karşı guvensizim. 2 yıldır hep elim yanagima gider ya doktorlar anlamadıysa? Ya ciddi bir şeyse? Çok uzattım kusuruma bakma, psikoterapi de aldım, antidepresan da kullandım ama aşamiyorum bu durumu.beni en iyi siz anlarsınız. siz de evham yapıyorsunuz belli ki. insan aslında "ya neden saçmalıyorum" diye düşünüyor ama sonra aklına direkt "ya ilerlerse" korkusu geliyor dimi
inanırım ya, ben de geçen yıl meme, boyun ve beyin için gitmiştim, halsizlik vs yaşadığım için kan tahlili de yaptırmıştım ve her gidişimde aynı korkuyla gidiyordum. belki de çok arkadaşımı yakınımı bu hastalıktan kaybettiğim içindir.Evet hem de çok çok iyi anlıyorum. Birşeyden şüphelensem doktora gidene kadar deli gibi internette araştırma yaparım. Benim de sol yanağımın içinde elmacık kemiğimin altında elime gelen bir kitle var. Bunu 2 yıl önce elimle yüzümle oynarken farkettim. (Hep aynada kendimi incelerim bir farklılık var mı diye) ertesi gün bayramdı hiç unutamıyorum. Sabaha kadar kanserim diye ağladım. Sıfır uyku ile bayramın ilk günü geçirdim. Artık eşim dayanamayıp hastaneye gidelim birşey yok desinler rahatla artık senin uzulmene dayanamıyorum dedi. Doktor baktı ve beze bu birşey yok dedi. Sonradan 4 doktora daha gittim aynı şekilde beze ve zararsız dediler. Ama ben hala doktorlara karşı guvensizim. 2 yıldır hep elim yanagima gider ya doktorlar anlamadıysa? Ya ciddi bir şeyse? Çok uzattım kusuruma bakma, psikoterapi de aldım, antidepresan da kullandım ama aşamiyorum bu durumu.
hmm kitle miydi sizinki de böyle kıkırdakımsı gibi. belim pek ağrıyor denemez, hafifçe bir ağrı. kitle elime gelince korktum sadece.Bende de var aynısından.bel ağrım da oluyordu.ben ona bağlıyordum.doktora gittim.meğerse onlar benim liflerin bağı miymis ne.ben onu hissediyormuşum.belimin ağrısı da fıtıktan kaynaklı imiş.korkmayın ama yine de bir doktora görünün
Evet zaten muhakkak travmatik bir durum sebep oluyor bu tarz şeylere. Benim.zaten anksiyete ve OKB teshisim var. Herşey ikiz bebeklerimi hamileyken kaybetmemle başladı, önceden böyle biri değildim. İnşallah mühim birşey değildir -ki olmadığını düşünüyorum. Geçmiş olsun :)inanırım ya, ben de geçen yıl meme, boyun ve beyin için gitmiştim, halsizlik vs yaşadığım için kan tahlili de yaptırmıştım ve her gidişimde aynı korkuyla gidiyordum. belki de çok arkadaşımı yakınımı bu hastalıktan kaybettiğim içindir.
çok teşekkürler.Evet zaten muhakkak travmatik bir durum sebep oluyor bu tarz şeylere. Benim.zaten anksiyete ve OKB teshisim var. Herşey ikiz bebeklerimi hamileyken kaybetmemle başladı, önceden böyle biri değildim. İnşallah mühim birşey değildir -ki olmadığını düşünüyorum. Geçmiş olsun :)
yok canim ultrasyon cekilmedi bakinca anlamiseşiniz gittiğinde ultrason mu çekindi? yoksa doktor kendi dokunup mu yağ bezesi dedi. çok cahilim bu konularda...
iyi bakalım, valla buraya yazmak iyi geldi. panik halimden eser kalmadı diyebilirm.yok canim ultrasyon cekilmedi bakinca anlamis
Kemik gibi bişeydi.sert ama hareket eden.küçükken dusmustum ondan böyle oldu diyordum hep.bel ağrım oluyordu yoruluncahmm kitle miydi sizinki de böyle kıkırdakımsı gibi. belim pek ağrıyor denemez, hafifçe bir ağrı. kitle elime gelince korktum sadece.
Geçmis olsun fıtık olabilirbir yıldır masa başı iş yaptığımdan dolayı son zamanlarda belimin sağ tarafında bir ağrı hissediyorum. ağrı hafif yani beni etkileyecek kadar değil. ama dokunduğum zaman elime ufak oynayan bir kitle geliyor. belimin sol tarafında da var aynından ama sağdaki daha belirgin. şimdi ben biraz hastalık hastası olduğumdan dolayı tedirgin oldum.
burda mutlaka aynı problemi yaşayan vardır. acaba bu kitle malum hastalıkla alakalı olabilir mi? yani tıp hakkında bilgim yok memede ele gelen kitle kanserin habercisi olabilir az bir ihtimal de olsa, ama bel için de bu geçerli mi acaba? doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ama sizden de fikir almak istedim. belki benim gibi olan vardır ya da aranızda tıp okuyan/ doktor olan varsa beni bilgilendirsin lütfen. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?