How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

belimde ele gelen ufak kitle

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
bir yıldır masa başı iş yaptığımdan dolayı son zamanlarda belimin sağ tarafında bir ağrı hissediyorum. ağrı hafif yani beni etkileyecek kadar değil. ama dokunduğum zaman elime ufak oynayan bir kitle geliyor. belimin sol tarafında da var aynından ama sağdaki daha belirgin. şimdi ben biraz hastalık hastası olduğumdan dolayı tedirgin oldum.

burda mutlaka aynı problemi yaşayan vardır. acaba bu kitle malum hastalıkla alakalı olabilir mi? yani tıp hakkında bilgim yok memede ele gelen kitle kanserin habercisi olabilir az bir ihtimal de olsa, ama bel için de bu geçerli mi acaba? doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ama sizden de fikir almak istedim. belki benim gibi olan vardır ya da aranızda tıp okuyan/ doktor olan varsa beni bilgilendirsin lütfen. şimdiden teşekkürler.

bir de belim çok ince, zayıfım. belki kemiktir diye düşündüm ama bayaa oynayan yuvarlak bir kitle bu.

Yağ bezesi olabilir mi? Oynattigin zaman bir yere bağlı gibi mi yoksa bağımsız gibi mi?

Kalça kemiğinin üst kısmı olabilir mi acaba ? Bi iyice sağ ve sol simetrik olarak inceleyin kendinizi, eğilip düz durup vs., etin hareket ettiği için belki size öyle geliyordur kötü düşünmeyin hemen : )

Kalça kemiğinin üst kısmı olabilir mi acaba ? Bi iyice sağ ve sol simetrik olarak inceleyin kendinizi, eğilip düz durup vs., etin hareket ettiği için belki size öyle geliyordur kötü düşünmeyin hemen : )
simetrik aslında. yani yüzüstü yattığımda iki tarafta da aynısı var. ama ayağa kalktığımda sağdaki daha belirgin. aynen kalçanın hafif yukarısında kemikli olan bel kısmı. siz doktor musunuz?

Yok doktor değilim bende onu bir şey sanıp sağlık ocağına sormuştum kemiğin o senin dedilerde :KK48:
İçinizde kalmasın tabiiki gidip gösterin, ama kötü düşünmeyin büyük ihtimalle sizinde o yuvarlak kemiğiniz:oops:

Yok doktor değilim bende onu bir şey sanıp sağlık ocağına sormuştum kemiğin o senin dedilerde :KK48:
İçinizde kalmasın tabiiki gidip gösterin, ama kötü düşünmeyin büyük ihtimalle sizinde o yuvarlak kemiğiniz:oops:
sağlık ocağı daha yakınımda aslında. aile hekimi yardımcı olur mu? yani bunun için ultrason vb çekilmesi gerekmiyor mu?

sağlık ocağı daha yakınımda aslında. aile hekimi yardımcı olur mu? yani bunun için ultrason vb çekilmesi gerekmiyor mu?

Elle muayene etti, oturuş bozukluğundan dolayı ağrı yapabileceğini söyledi bana, ağır kaldırdığımda, böyle uzanır gibi oturduğumda ağrı yapıyor onun haricinde dikkat ettiğimde yapmıyor, öyle olduğu içinde üstüne gitmedim doğrusu, 3 yıl oldu :110:

Ben de ne yazık ki hastalık konusunda çok takintiliyim ve evhamliyim :(( elbette tedbiri elden bırakmayıp bir doktora gorunun diyeceğim ama muhtemelen önemli birşey çıkmayacaktır. Fakat sizin ve benim gibi yapısı olan kişilerde bu şüphelerin sonu gelmiyor. Bu konuda içiniz rahatlasa bir zaman sonra farklı bir konuya kafanızı takacaksinizdir. Geçmiş olsun ...

Ben de ne yazık ki hastalık konusunda çok takintiliyim ve evhamliyim :KK43:( elbette tedbiri elden bırakmayıp bir doktora gorunun diyeceğim ama muhtemelen önemli birşey çıkmayacaktır. Fakat sizin ve benim gibi yapısı olan kişilerde bu şüphelerin sonu gelmiyor. Bu konuda içiniz rahatlasa bir zaman sonra farklı bir konuya kafanızı takacaksinizdir. Geçmiş olsun ...
beni en iyi siz anlarsınız. siz de evham yapıyorsunuz belli ki. insan aslında "ya neden saçmalıyorum" diye düşünüyor ama sonra aklına direkt "ya ilerlerse" korkusu geliyor dimi:(

Elle muayene etti, oturuş bozukluğundan dolayı ağrı yapabileceğini söyledi bana, ağır kaldırdığımda, böyle uzanır gibi oturduğumda ağrı yapıyor onun haricinde dikkat ettiğimde yapmıyor, öyle olduğu içinde üstüne gitmedim doğrusu, 3 yıl oldu :110:
bende de oturuş bozukluğu var, insan gibi oturamıyorum valla. özellikle evdeyken eğilip bükülüp bir şey izliyorum masa başında. işteyken de masa başındayım. sorun ondan olmuş olabilir. ama işte elime kitle gelince insan korkuyor.

bende de oturuş bozukluğu var, insan gibi oturamıyorum valla. özellikle evdeyken eğilip bükülüp bir şey izliyorum masa başında. işteyken de masa başındayım. sorun ondan olmuş olabilir. ama işte elime kitle gelince insan korkuyor.

Siz tedbiri elden bırakmayıp gidip sorun içinizi rahat etsin, anlıyorum sizi :)
Sadece sorana kadar aklınıza kötü bir şey getirmeyin büyük ihtimalle o kemiğin ağrısı yanlış oturuştan dolayı, bir hafta oturup kalkerken ne zorluk çektim size anlatamam, bende ilk aa bu ne böyle falan garipsedim, gidip sorunca öğrendim :)

bir yıldır masa başı iş yaptığımdan dolayı son zamanlarda belimin sağ tarafında bir ağrı hissediyorum. ağrı hafif yani beni etkileyecek kadar değil. ama dokunduğum zaman elime ufak oynayan bir kitle geliyor. belimin sol tarafında da var aynından ama sağdaki daha belirgin. şimdi ben biraz hastalık hastası olduğumdan dolayı tedirgin oldum.

burda mutlaka aynı problemi yaşayan vardır. acaba bu kitle malum hastalıkla alakalı olabilir mi? yani tıp hakkında bilgim yok memede ele gelen kitle kanserin habercisi olabilir az bir ihtimal de olsa, ama bel için de bu geçerli mi acaba? doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ama sizden de fikir almak istedim. belki benim gibi olan vardır ya da aranızda tıp okuyan/ doktor olan varsa beni bilgilendirsin lütfen. şimdiden teşekkürler.
önemli bişi olduğunu sanmıyorum, sadece bir beze olabilir.genel cerrahi bakıyor,ben de gittim, koltuk altımda acı vardı, çok ufak nodüller varmış, sorun olmaz dedi doktorum, kafaya takma ve doktora git.

önemli bişi olduğunu sanmıyorum, sadece bir beze olabilir.genel cerrahi bakıyor,ben de gittim, koltuk altımda acı vardı, çok ufak nodüller varmış, sorun olmaz dedi doktorum, kafaya takma ve doktora git.
genel cerrahiye mi gideyim yoksa ortopediye mi? sonuçta bel ağrısıyla beraber ele gelen bi kitle bu.

Back