Belim:(

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
gecen hafta bel agrısıyla uyandım ve nisanlım belimi cektirmeye götürdü :KK43: belim kaymıss. iyi geldi ama bi agrı var agrı değilde rahatsız oluyorum sanki kemik batıyor gibi bide sırtımda aşırı bi ağrı var oturamıyorum o derece napıcam bilmiyorum. ilerlerse doktora gitmeyi düşünüyorum :KK43:

bugün gittim doktora beyin cerrahına gönderdiler romatizmam varmıs sıcak tutmalıymısım. Bu arada fıtıktann süpe duyan varsa parmak ve topuk uclarında yürüsün eger agrı sızı hissediyorlarsa fıtık baslangıcıymış ben kalcamda hissettim romatizma dedi ilaç verdi :) teşekkür ederim Biricik

benimde bel agrim var oyle boyle degil ayaga kalkamiyorum:gitme:dik oturamiyorum belimm yerinden kayiyor gibi oluyor..hic boyle olmamisti..yurumeye baslayinca hmen doktora gidecem dayanilir gibi degil..kas gevseltici.kremlerle duzelmeye calisiyorummmafoldumbenfelc oldumm sandimm yuruyemeyince ALLAH kimseye yasatmasin.kizlar sizede gecmis olsunnna.s.

Sagol canım sanada gecmis olsun senın durumun benden kötü sanırım Allah şifa versiin doktora bir an önce görnmekte fayda var ve agrı kesici igne haptan daha cok işe yarıyor aklında bulunsun :-) a.s.

Sagol canım sanada gecmis olsun senın durumun benden kötü sanırım Allah şifa versiin doktora bir an önce görnmekte fayda var ve agrı kesici igne haptan daha cok işe yarıyor aklında bulunsun :-) a.s.

tsk.ler canimm..tr de olsam atlar giderdikte burada zor..ama iyilesince gidecem..korktumm belimden..

bel kötü ya dikkat etmek lazım sıcak tutmak üşütmemek lazım terlediğin an üstünü değişmek lazım... tabi ben bunları yapmıyordum ama insanın neresi acırsa canı ordaymış ya artık daha cok dikkat edecem. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavusursun tekrar gecmis olsun opuyorumnanaktan

bel çektirmek çok sakıncalı hiç duymadınmı canım yaa. benimde belim çok ağrır bazen tutulur. bel düzleşmesi var bende. hemen bir doktora git ve belini çektirttiğinide söyle. hemen bir tedaviye başlaman gerekiyor bence ileride daha kötü olabilir. ben çok geç kalmışım belim iyice düzleşmiş hayatım boyunca kas gevşeticilerle yaşamam gerekiyor. ne kadar zor olduğunu bilemezsin sende geç kalmadan git.

cektirmek iyi geldi ama fıtıga yol acabilecegini duydum ah onur aaaah.. şimdide ayagma vuran bir agrı var ama fıtık yok dedi doktor bilmiyorum ya daha kötüleşirsem tekrar gidecem

cektirmek iyi geldi ama fıtıga yol acabilecegini duydum ah onur aaaah.. şimdide ayagma vuran bir agrı var ama fıtık yok dedi doktor bilmiyorum ya daha kötüleşirsem tekrar gidecem

korkutmak gibi olmasin ama bildigim kadariyla fitik bacaga vurur..baska bir doktora daha git.bel agrisi berbat birsey.egilip kalkamiyorsun.tutulup kaliyorsun.

Evet :KK43: Kas zedelenmesi dedi bacak olsa parmak uclarımda yürüyemezmişim ben yürüdüm ama.. Zaten p.tesine kadar gecmezse mutlaka gidcem doktora. Tavsiyen icin tesekkür ederim

ya canım keşke gitmseydin bel çekmeside neymiş ya. doktor varken. benim teyzemdede fıtık vardı oda sözüm ona çektirmeye gitti dahada beter bir vaziyette döndü. eninde sonunda doktorda çare buldu.

Valla ayağmı bagladılar kafamdan tutup bismillah diyerek pat diye cektiler küt diye bi ses geldi ilk baslarda rahat gibiydim ama agrılarım gün gectikce azıyor mafoldumben

Belini çektirmekle hiç iyi etmemişsin.Hemen bir doktora git ve neyin olduğunu öğren bence.Benim de bel ağrılarım vardı dayanılmaz.Doktor bel fıtığı başlangıcı demişti ama Allah a şükür kendiliğinden geçti 1 yıl sonunda.Herkese acil şifalar diliyorum.Çok zor bir hastalık.

herkeze selammm ve çok geçmiş olsuna.s.
bnm yazın değişik bir bel ağrısı olduu tam bel boşluğu yaa nefesimi kesiyoru temmuz başlarında belime şal bağladım sonra bnde müzmin kadın hastalıkları sorununu bildiğimden aklıma geldi iltihabi bir durum ve tahmin ettiğim gibi bir iki bitki çayını düzenli kullandım çok şükür geçti

X