Belim ağrıyo ve kasık bat a 3 gün var hamile olabilirmi yim

Zeynepfz5

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
289
274
18
30
Arkadaşlar bat a 3 gün var yumurtlamadan hemen sonra kasık batması başladı bel ağrısı da var ve ara ara duruyo genelde gece çok ağrıyo akıntı süt renginde göğüslerimin ucu baya ağrıyo şişti yumurtlamadan 8 gün geçti hamile olabilirmi yin aynı belirtileri yaşayan var mı acaba

1 haftada bu kadar belirti olmaz sanki canım. Bazen hormonlar yükseldiğinde falan da süt geliyor tsh fsh prolaktin falan

1 haftada bu kadar belirti olmaz sanki canım. Bazen hormonlar yükseldiğinde falan da süt geliyor tsh fsh prolaktin falan

Orası öyle tabi ama akıntı göğüste değil yalnız onu açıklığa kavuşturiim. Benim bat tan önce göğüslerim hassaslaşır ama uçları ağrımaz ama bu defa farklı bi ağrı çözemedim bilmiyorum adete kadar sabredemiuorum da

Bata 3 gün var aslında test yapsanız çıkma ihtimali var

Merhaba test yaptınız mı acaba sonuç nedir? Aynı belirtiler bende de var bata 8 gün var yumurtlamadan beri kasık ağrısı ara ara karın ağrısı hafiften

Yumurtlamadan 9 gün geçti ben yaptım bugün malesef negatif..geçen ay düşük yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…