P Pulmicort_Combivent Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2016 1.072 374 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Pulmicort_Combivent #1 selamun aleykum, okulumu dondurmak için fakirlik belgesi almam gerekiyormuş. Babam emekli memur,memur maaşı düşük 3 kardeşiz hepimiz okuyoruz,babam dogal olarak sigortali,ben bu belgeyi alabilir miyim zor durumdayim bu hafta dondurmam gerekiyor
selamun aleykum, okulumu dondurmak için fakirlik belgesi almam gerekiyormuş. Babam emekli memur,memur maaşı düşük 3 kardeşiz hepimiz okuyoruz,babam dogal olarak sigortali,ben bu belgeyi alabilir miyim zor durumdayim bu hafta dondurmam gerekiyor
Tuuba890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2016 973 1.370 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Pulmicort_Combivent #2 Alirsin git muhtarla konus verior onlarin elinde zaten bizim komsunun evi var o bile aldi
P Pulmicort_Combivent Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2016 1.072 374 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Pulmicort_Combivent #3 Tuuba890 .!.: Alirsin git muhtarla konus verior onlarin elinde zaten bizim komsunun evi var o bile aldi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sigortali olduğu için babam alamam diye çok korktum içime su serptiniz Allah razi olsun
Tuuba890 .!.: Alirsin git muhtarla konus verior onlarin elinde zaten bizim komsunun evi var o bile aldi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sigortali olduğu için babam alamam diye çok korktum içime su serptiniz Allah razi olsun