belenco siyah tezgah kullanan var mı

diyazg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
38
6
arkadaşlar siyah mutfak tezgahı yaptırmak istiyorum.belenco siyah tezgah kullanan var mı acaba?

Siyah tezgah kullanışlı değil. Su lekesini hemen belli ediyor, devamlı silmek ve kurulamak gerekli. Bulunduğunuz bölgede sular kireçliyse kireç lekesi cabası...Zamanla parlaklığı gittikçe kusurları daha çok belli oluyor, temizlenmemiş gibi duruyor. Ayrıca tezgah üzerinde çalışmak ışığı emdiğinden gözü yoruyor. Ben hiç memnun değilim. İlk fırsatta değiştireceğim.

belenco nun simli gri tezgahını kullanıyorum. Yaptırırken siyahla gri arasında kalmıştım. İyi ki de gri seçmişim. Kesinlikle leke göstermiyor. Hatta üstüne birşey döküldüğünde onu bile göstermiyor. :) siyah çok sert bir renk olacaktı ayrıca, gri yumuşak oldu. Daha soft oldu mutfağım..

Ben de belenco siyah alacaktım ama tam koyu siyah olmadığını hafif açık siyah kaldığı için ve mutfağım küçük olduğu için karartır diye düşünerek belenco cascade white aldım. Acayip memnunum. Hiçbir şey göstermiyor. Mutfak evyem kompozit siyah. Aşırı su izi gösteriyor. Şık ancak dediğim gibi siyah kullanışlı değil.

X