- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
-
Çok haklısınız arkadaşlar ancak şu konuda sıkıntılıyım haşemayla oradaki ortama göre çok tuhaf görünmek ve de dikkat çekmek istemiyorum benim için sıkıntı bu....Herkes rahatça gezerken ben giyinmiş bürünmüş gibi görünmek istemem ve de etrafımdakilerin de dikkatini bu şekilde çekmek istemem....Ama gerçekten güney istiyorum...Bir de şu var acabaa adam eve otel çok mu açık o sıralar ruslar da çok oluıyormuş diyorlar bi de balayına gitcem yani nasıl bi ortamı vardır ki:26:
Çok haklısınız arkadaşlar ancak şu konuda sıkıntılıyım haşemayla oradaki ortama göre çok tuhaf görünmek ve de dikkat çekmek istemiyorum benim için sıkıntı bu....Herkes rahatça gezerken ben giyinmiş bürünmüş gibi görünmek istemem ve de etrafımdakilerin de dikkatini bu şekilde çekmek istemem....Ama gerçekten güney istiyorum...Bir de şu var acabaa adam eve otel çok mu açık o sıralar ruslar da çok oluıyormuş diyorlar bi de balayına gitcem yani nasıl bi ortamı vardır ki:26:
Sağolun kızlar yardımcı olmuşsunuz..Şöyle bi sıkıntımız var biz kapalıların açıkçası...Yazlık yerlerde yada modern denebilecek muhitlerde bakışlarla rahatsız edildiğimiz çok oluyor ve bu benim sinirlerimi çok bozuyor...Sırf bundan dolayı tedirginim yoksa tabii ki giyimim de kendi inancımdan...Yanlış anlaşılmak istemem...Ben severek kapandım ama uzaylı gibiymişim gibi davranılacaksa bu da beni rahatsız eder malesef
Bu arada caprice bera yada familia otellerde genelde haremlik selamlık olunuyormuş yani eşle başbaşa pek zevkli olmaz ve de caprice artık esksi gibi lüks değilmiş öyle deniyor..Okudum bütün balayı konularını önceden bu arada
evet canım bahsettiğin konu da çok haklısın rahat edeceğin ortamın olması da çok önemli tatil de bazıları var cidden sanki ayıpmış a yiyecek gibi bakıyorlar sen yine rahat edeceğin ortamı tercih et. ben zaten otel konusunda tavsiye de bulunmuştum abim de bera da tatil yaptı onlar çok memnun kaldılar balayı yani. komşumuz ise 4 5 yıldır capice gider o lüks yerlere ve ekyfine düşkündür de yani konfor açısından süper bir yer bahsettiğim yerler ama yine de tercih senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?