merhabalr. kirada oturuyorum esim 1600 tl maas aliyor. 800 tl kira veriyorum 100 tl zam geldi ocakta. 900 oldu. faturalar mutfak harcamalri ve 4 aylik bebegimin ihtiyaclari derken zar zor yetisiyoruz. cok sukur yine yedigimiz onumuze yemedigimiz arkamizda basimizda catimiz var evimiz sicak karnimiz tok ve en onemlisi cok cok mutluyuz. fakat belediyeden kira yardimi alirsam cok daha rahat eder kafamiz. en azndan yarisini odeseler yeter bize. ama ne yapmam lazm basvuruda bulunsam yardimci olurlarmi yada bu tur yardimlar alanlar varmi aranizda.birazda cekiniyorum basvuru yapmaya cnku hc ama hic durumu olmayan aileler var biz yine cok cok iyiyiz cok sukur.sizce ne yapmaliyim yonlendirir fikrinizi sunarsaniz sevinirim. cok tesekkrederik simdiden.:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
belediyeden kira yardimi alan?
- Konu Sahibi mihrinar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?3 sene önce belediyenin bütün departmanlarında staj yaptım. Sosyal hizmetler bölümü de dahil... O zaman kira yardımı yapmıyorlardı... Sosyal yardım sağlıyorlar. Yiyecek filan gönderiyorlar koliyle... Kıyafet yardımları da yok. Tabi her belediye nasıl işler bilmem ama genelde bu şekilde işliyor. Birde yapılacak yardım öncesi sizi araştırırlar. Gerçekten müşkül durumda olursanız bişeyler yapıyorlar.
anladim.cok muskul durumda degiliz tabi Allh var yalan syleyemem ama oste zor oluyo ay basina yetismek. sansimi denesem fena olmaz sanki. yada en azindan evde yapabilecegim bi is olsa oda olur. ne bilim mandal kalem paketleme isleri falan varmis ama bi turlu bulamadim oyle bi firma. pasta yapip satiyorum ama oda ayda 1 ve ya 2 siparis gelirse ve her ay gelmio siparis. Rabbm bi kapi acar ins ya ne diyim
İstanbul gibi biyerde değil 900 dan aşağısını bu paraya bulmak bile zor artıkNeden çalışmıyorsunuz ve neden o kadar yüksek kirada oturuyorsunuz?
Yapacaklarını sanmıyorum. Ankara Aspimde sed biriminde çalıştığım dönem gerçekten ihtiyacı olan, sigortası olmayan, küçük çocuğu olan, eşinden ayrı vs çok kişiyi yönlendirdim, nerdeyse hiçbirine yardım yapmadılar. Kaldı ki eşiniz sigortalı ve asgari ücretli. Üstelik kiranız da gerçekten çok fazla. Tabii ki genel durumumuzu bilmeden gene de kesin bir şey söylenemez ama... Gene de umutlanmayın derim.
Ciddi misin? Uygun semtler fln yok mu? Benim bulunduğum il ve çevre iller için dehşet bi fiyat buİstanbul gibi biyerde değil 900 dan aşağısını bu paraya bulmak bile zor artık
Avrupa yakasında var ama bu sefer de evler vasat... Derme çatma gecekondu evler 400-500 tl... Millet de işte oraya o kafa vereceğime evin sorunuyla uğraşacağıma diyo biraz daha fazla vereyim de diyor dişimi sıkarım diyor biraz daha hallice evlere giriyor. Bizde ev aradık bizde kiracıyız bazı evler gorduk o kadar uçuk rakamlar isteyen çok ki..Ciddi misin? Uygun semtler fln yok mu? Benim bulunduğum il ve çevre iller için dehşet bi fiyat bu
Allah yardımcınız olsun ne diyim..Avrupa yakasında var ama bu sefer de evler vasat... Derme çatma gecekondu evler 400-500 tl... Millet de işte oraya o kafa vereceğime evin sorunuyla uğraşacağıma diyo biraz daha fazla vereyim de diyor dişimi sıkarım diyor biraz daha hallice evlere giriyor. Bizde ev aradık bizde kiracıyız bazı evler gorduk o kadar uçuk rakamlar isteyen çok ki..
Bu şartlar altında tek maaşla geçinilmeyecek o zaman.. konu sahibi şuan Yen'i anne ama öncesinde çalışıyor olsaydı şuan maaşı olurdu..
aynen oyle ben yine cok uyguna oturuyorum rutubetik nemim yok evim isiniyor. benim ust komsum 1400e oturuyo,Allh rzi olsun ev sahibimiz halden anlar biri cikti. oncesinde calisiyordum aslnda sonra bi sene dinleneyim dedim isten ciktim. hamile kalincada cocugumu kendim buyuteyim dedim. annesiyle buyusun istedim ki pismanda degilim her sabah gulusleriyle uyanmak butun gun onunla olmak cok guzl.ayrica daha 4 aylik kiseyede birakamm biraz nasl desem cok fazla taklir kafama iyimi dilinden anlayabldilermi yemek yedimi die dusunerek calisamam :/ neyse ben bu hafta belediye ile gorusucem eger olumlu olumsuz yanit alirsam bilgi verrim size. cok teskkrederim.ilginiz icin hepinize.