- 23 Mayıs 2011
- 389
- 0
arkadaşlar ne yapcam bilmiyorum gün bulabilcez mi onu da bilmiyorum her şey erkek arkadaşım geldiğinde belli olacak nikah için açıkcası gönlümde olan kır düğünü ammaa Allahın çimine o kadar paraları sermek sakin kafayla çok mantıklı değil ki olacak olan olay insanlar gelcek 3 5 göbek atcak , çoğu yemeklerden şikayetci olck vs vs bir de kötü hava koşulu var tabi bu nedenlerden ötürüdür ki vazgeçtim kız kulesini çok istiyordum özel bir yer ambiyans vs ama o ortamı da herkes kaldıramaz açıkcası yani babannemi vs orda düşünemiyorum :44: bu nedenle nikah olsun sadece demiştim ama nikahta çok kuru kuruya olacak en azından nikah salonunda kokteyl seçeneğini değerlendirmek istiyorum şimdilik daha karar değiştirmez ve gün bulursak erkek arkadaşım temmuzda gelecek eylül ekim gibi bir tarihte haftasonu olmasa bile haftaiçi gün bulabiliriz sanırım görücez sizlerden yardım istiyorum düğünlerini belediye nikah salonlarında kokteylli tören yapanlar ben anadolu yakasındayım kadıköy üsküdar ve ümraniye belediyelerini düşünüyorum öncelik üsküdarın fiyatları ve hizmeti paylaşır mısınız benimle memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi