Nikah belediye nikah salonunda kokteyl

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
arkadaşlar ne yapcam bilmiyorum gün bulabilcez mi onu da bilmiyorum her şey erkek arkadaşım geldiğinde belli olacak nikah için açıkcası gönlümde olan kır düğünü ammaa Allahın çimine o kadar paraları sermek sakin kafayla çok mantıklı değil ki olacak olan olay insanlar gelcek 3 5 göbek atcak , çoğu yemeklerden şikayetci olck vs vs bir de kötü hava koşulu var tabi bu nedenlerden ötürüdür ki vazgeçtim kız kulesini çok istiyordum özel bir yer ambiyans vs ama o ortamı da herkes kaldıramaz açıkcası yani babannemi vs orda düşünemiyorum :44: bu nedenle nikah olsun sadece demiştim ama nikahta çok kuru kuruya olacak en azından nikah salonunda kokteyl seçeneğini değerlendirmek istiyorum şimdilik daha karar değiştirmez ve gün bulursak erkek arkadaşım temmuzda gelecek eylül ekim gibi bir tarihte haftasonu olmasa bile haftaiçi gün bulabiliriz sanırım görücez sizlerden yardım istiyorum düğünlerini belediye nikah salonlarında kokteylli tören yapanlar ben anadolu yakasındayım kadıköy üsküdar ve ümraniye belediyelerini düşünüyorum öncelik üsküdarın fiyatları ve hizmeti paylaşır mısınız benimle memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi:KK16:

Merhaba canım. Benim kokteylli nikahım olacak ben bunu özellikle istedim,ne düğün gibi saatlerce çakılıp kalacak insanlar,ne de nikah gibi hemencecik bitecek bu yüzden kokteylli istedim:)

Maltepe-küçükyalı evlendirme dairesi kubbealtı kokteyl salonunda kiyilacak kismetse nikahim.

2saat sürecek ve kisi basi 29 tl olarak anlastik. umarim yardimci olabilmisimdir ve sende gönlüne göre bir yer bulursun bide nedense kokteyl tarzi nikah pek tercih edilmiyor ya düğün ya nikah oluyor bizimkisi ikisinin karisimi gibi olcak :))) mutluluklar canim

Merhaba canım. Benim kokteylli nikahım olacak ben bunu özellikle istedim,ne düğün gibi saatlerce çakılıp kalacak insanlar,ne de nikah gibi hemencecik bitecek bu yüzden kokteylli istedim:)

Maltepe-küçükyalı evlendirme dairesi kubbealtı kokteyl salonunda kiyilacak kismetse nikahim.

2saat sürecek ve kisi basi 29 tl olarak anlastik. umarim yardimci olabilmisimdir ve sende gönlüne göre bir yer bulursun bide nedense kokteyl tarzi nikah pek tercih edilmiyor ya düğün ya nikah oluyor bizimkisi ikisinin karisimi gibi olcak :))) mutluluklar canim

henüz evlilikti, gün almaydı, bu aşamalara gelmedim, şirin bi yüzüğüm var, tatlı bi evlenme teklifi anımla birlikte.. ama ben de sizin gibi düğün yapmaya karşıyım, belki maddiyatı hiç düşünmediğim bir konumda olsam, deseler ki boğaz kenarında nezih bir düğüne ne dersin, hayır demem sanırım.. işler böyle olunca, düğüne yapacağın masrafla ya evindeki bir eksiğin tamamlanır, ya da belki hiç unutamayacağın bir balayına çıkarsın, avrupa'ya bile olabilir, erken rezervasyonla.. çünkü kendi düğününde eğlenen çift tanımıyorum, kime sorsam tüm akşamın stresli geçtiğini, eğlendiğini hatırlamadığını söylüyor, sadece eğlendirme çabası..
neyse kısacası bu kokteyl fikri çok güzelmiş, hiç yoktan çabucak oldu bitti gibi olmayacak, sevdim ben:KK16:

Arkadaslar benimde nikahim istanbul atasehir nikah salonunda/dairesinde olcak...acaba nikah salonlarinda, nikah sonrasi pasta kesilior mu? yada kokteyl seklinde yapilma ihtimali varmi? kisi basi ucret odemek cok sacma geldi kac kisinin gelicegini bilmioruz ki dugun degil sonucta sade bir nikah...yardimci olursaniz sevinirim

X