- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
allah korusunHayir, adam bunu iki defa daha öncede denemis, ve bu adam belediye isçisi...tekrar söylüyorum... belediye isçisi. Yani anladigim kadari ile, milletin vergisi bir sübyanci'ya gidiyor! Gerçekten bu nasil bir düzendir, nasil oluyor da bu adam halen çalisabiliyor? Artik torpil, birak insan hayati, COCUK HAYATINdan daha mi önemli oldu?
Simdi bu adami bile baska belediyede çalistirirlar, ve o belediye baskani asla istifa etmez. Olan baska çoçuklara olacak, bu kiz gibi bagirmayi bilmeyen, bagirmayi ögretilmemis kizlar
şikayet var comu okuyordum çok bilindik bir beyaz eşya markasının servis aracı bir genç kızı korna ile taciz etmiş,kız yazmış oradan plakayıda vermiş,ilgilenmişlerallah korusuncümlemizide evlatlarımızıda
Ohhh ne guzel olmus !şikayet var comu okuyordum çok bilindik bir beyaz eşya markasının servis aracı bir genç kızı korna ile taciz etmiş,kız yazmış oradan plakayıda vermiş,ilgilenmişler
bence hepimiz böyle şikayet etmeliyiz değilmiOhhh ne guzel olmus !
allah korusuncümlemizide evlatlarımızıda
Bence de..bence hepimiz böyle şikayet etmeliyiz değilmi
bunlar gerçekten hödük çok afedersiniz şehir magandaları,inşallah işlem yapılmıştır,geçenlerde oğlumu yuvaya götürürken sabah tek oğlum ve ben kaldık münübüste korku hissettim,rabbim bildiği gibi yapsın böyle sapıklaraBence de..
Gectimiz yaz aylarinda belediye otobuslerine ait duragin tam onuna adamin teki arabasini park etmis. Adamda icinde. Durakta otobus bekleyen insanlar var. Duragin arkasinda da avm var. Artik adam arkadasini mi bekliyor napiyor bilinmiyor herneyse..
Belediye otobusu yolcu indirip almak icin duraga girmek icin kornaya basti bir kac defa.
Arabanin icinden adam ciksin otobus soforune dogru ilerlesin iki yumruk caksin ne basiyorsun sen lan diye kufurler yagdirsin ve sonra da hic bir sey olmamis gibi binsin arabasina , ve oradan uzaklassin..
Olcak is mi ? Araba plakasini aldilar polisi aradilar.
Olay yerine geldiler mi gelmediler bilmiyorum . Plaka diyince aklima geldi.
Ne insanlar var ya..
Bana burdan bir arkadas onermisti bazi operatorlerin mi ne acil durumlarda belli basli kisilere otomatik " yardima ihtiyacim var kurtarin vs " gibmi ne mesaj gidiyormus. Aktif hale getirmek lazim herkeste bir akilli telefon haksiz miyimbunlar gerçekten hödük çok afedersiniz şehir magandaları,inşallah işlem yapılmıştır,geçenlerde oğlumu yuvaya götürürken sabah tek oğlum ve ben kaldık münübüste korku hissettim,rabbim bildiği gibi yapsın böyle sapıklara
kesinlikle ve yanımızda bir şeyler bulundurmalıyız artık bayıltıcı sprey vs gibi,taşıyın yanınızda canım,bilgece küçük bir bıcak taşıyormuş,tedbirli olmakta fayda var,oğluma bile tembihliyoruz ne kötü özel yerlerine dokundurtma diyeBana burdan bir arkadas onermisti bazi operatorlerin mi ne acil durumlarda belli basli kisilere otomatik " yardima ihtiyacim var kurtarin vs " gibmi ne mesaj gidiyormus. Aktif hale getirmek lazim herkeste bir akilli telefon haksiz miyim
ya inan ben bu insanları anlamıyorum,buna sahip çikan kimse,çoluğu çocuğu evde aç kalmasın günah diye işten atmıyordur,bu toplumun başına bela ediyorlar manyakları,o bilinç yok bizde benceBunu yapan ögretmenlerede aynisini yapmislardi. Baska il'e atanmislardi. Yani adama en fazla 1,2 hafta isten uzak tutarlar, sonrada ya adam isine devam eder, yada baska bir belediyede çalisir. Yani arkasinda kim varsa, saglam biri galiba. Belediye baskanin ta kendisi olabilir, akraba, aile baglari olabilir. Sonuçta adam 2 defa çoçuklari taciz etmeye kalkismis ve isinden hiç olmamis.
Bu demek ki bu adam 2 seferde yapsa, 10 seferde yapsa, asla isinden olmaz. Onun arkasinda duran adam, halen durur.
Bende hiç kimse evlada ile sinanmasini istemem, fakat artik Türkiye gerçekleri budurCok üzülüyorum, ben çok
ya inan ben bu insanları anlamıyorum,buna sahip çikan kimse,çoluğu çocuğu evde aç kalmasın günah diye işten atmıyordur,bu toplumun başına bela ediyorlar manyakları,o bilinç yok bizde bence
düşünürmü,kendileri normal görüyorda ondan,Iyide, o taciz ettikleri çoçuklar ne oluyor? Ömür boyu o travma tasimalari ne oluyor? Ki hadi adam 1 defa yapti ve af edildi (ki hiç af edilmeyi hak etmiyor elbette), ama adam 2 defa yapti, 2 DEFA! Arkasindaki duran adam neleri düsünüyor bilmiyorum fakat çoçuklari düsünmedigi besbelli!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?