Belediye binası yakıldı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kobani protestosunda Patnos'u savaş alanına çevirdiler! Belediye binası ateşe verildi.
Sitene Ekle
belediye-binasi-yakildi--4852743.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde, IŞİD’in Kobani saldırılarını protesto etmek için yaklaşık 3 bin kişi toplandı. Gösterisi sırasında bir grup, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Patnos Belediyesi’ni hedef seçti. Belediye Başkanı AK Partili Cem Afşin Akbay’ın ve çalışanların boşalttığı Belediye binasına giren grup burada makine parkında bulunan itfaiye aracı, kamyon, traktör, iş makinesi, minibüs gibi taşıtları çalıştırarak ilçe merkezine getirdi. Eylemciler, molotof kokteyller atarak üç katlı Belediye binasını içerden ve dışardan ateşe vererek yaktı. İlçe merkezine götürülen araçlar da birer birer molotof kokteylleri atılarak yakıldı. Kurtarılan bazı taşıtlar Tugay Komutanlığı’nın parkına çekildi. Ayrıca Atatürk Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nin inşaatı için bulunan kerestelerde yakılırken, bankalara ait ATM’ler de yerlerinden söküldü, işyerlerinin camları ve kepenkleri kırıldı. Olaylar sırasında polis yetersiz kaldı, asker ve çevre illerden polis takviyesi yapıldı.
milliyet

Kürt kürdü öldürüyor kürt kürdun evini arabasini isyerini yakiyor.kürtler kendilerne zarar veriyor.bu nasil cehalettir kobalide olen kurtler icin ayaklanrken birbirlrini yiyiyorlar.ortam cok korkunc cok..

Kürt kürdü öldürüyor kürt kürdun evini arabasini isyerini yakiyor.kürtler kendilerne zarar veriyor.bu nasil cehalettir kobalide olen kurtler icin ayaklanrken birbirlrini yiyiyorlar.ortam cok korkunc cok..
ne geldiyse başımıza cehaletten geldi..

kandırıldılar yıllarca ,of of..birlik içinde yaşamamızı istemediler..ülkede iç savaş çıksın diye herşeyi yaptılar...halbuki hepimiz aynı ülkenin vatandaşıydık..

Su an burda dükkanlar evler yakiliyor!

farArkadadipost: 37226176 .!.:
Gaziantep. Arkadasim mesaj atiyor dua et benim için mahalledeki evleri yakiyorlar diye mutlaka can alicaklar gozyaslarimi tutamiyorum bizi bu hale getirenler nerde sefa sürüyor

Ayrıca dükkanları yagmalamıslar da.

Gaziantep. Arkadasim mesaj atiyor dua et benim için mahalledeki evleri yakiyorlar diye mutlaka can alicaklar gozyaslarimi tutamiyorum bizi bu hale getirenler nerde sefa sürüyor
Antep e de mi sicradi.of burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibi

Antep e de mi sicrnietin burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibi
Evet dun gece dukkanlar yakilmaya baslandi Allah yardimcisi olsun tum niyetleri o zaten catisma cikartmak ve cikiyor da kimse karismiyor

Evet dun gece dukkanlar yakilmaya baslandi Allah yardimcisi olsun tum niyetleri o zaten catisma cikartmak ve cikiyor da kimse karismiyor
sorma.burda sokaga cikma yasagi var ama esim gunduz cikti biraz.merkezi yrde oturuyorm resimlerni cekti de gosterdi kaldrmlar sokulmus kepenksiz tum isyerleri yikilmis ozellkle bankalar.bir kac restoran da tamamen yakilmisti..felaket korku aci...rabbimm tez surede sona erdrsn

Antep e de mi sicradi.of burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibi
Antep de Suriyelilerin olaylara yaklaşımı nasıl? İçlerinde Muhaberat ajanları da vardı.

diyorum yesinler birbirlerini de bizi unutsunlar Allahım :KK61: :KK61: hep böyle dua ettim offf

ne cektin be Türkiye,zamani gelince herkez Atatürk e hak vercek

Back