Arkadasim sen deli misin divane misin
Her turlu zordur sakin aklindan bile gecirme
Sence iyi birsey olsa bu zamana kdr oyle bir gorevi birakirlarmi demekki asiri problemli ki 3 aydir belirlenmemis
Asla yer degistiremezsin istifa etmen lazim, izin isini hatta hasta olmayi unut.
Baskan karakterine gore her turlu sinir cikarma / vatandas sacmaligini emme yutma sindirme isi sende
Iyi tek bir yani varmi bence yok. Belki maas
Masa basi / kpss bence hic dusunme de neyse o kisma girmiyorum
14. Yilimi dolduruyorumanlatilmaz kitap olur film olur ama anlatilmaz
Merhaba tekrar yanıtınız için teşekkür ederim.Siz belediye çalışanı mısınız? Baska seçeneğim de yok iş bulmak özellikle kurumsal bir yerde ise girmek hep zordu artık neredeyse imkansız hale geldi.Kafam cok karışık açıkçası
Baska birimleri istedim aslında ama ihtiyaç olmadığı gibi fazlalık var sadece mevcut makam şoförü ve sekreterde değişiklige gidilecekmiş.Bu soylediklerinizi tahmin etmiştimCok teşekkür ederim bilgi için sağolun
kpss ile belediyenin hiçbir alakası yok. belediyeye cv bırakarak hatta internet sitelerinden bile başvuru yapabilirsin. ayrıca torpilin yoksa belediyeye adım attırmazlarMerhaba arkadaşlar,bu görev hakkında bilgisi, tecrübesi ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum.Sizce belediyenin herhangi bir biriminde masabasi iş mi başkanın sekreterliğini yapmak mı? Ağır bir sorumluluk mudur? Bu arada temmuzda kpss sinavins gireceğim.Belediye düşünüyorum.Yorumlarinizi eksik etmeyin lütfen
Söylediklerin bildiğim şeyler. Her yil az da olsa memur kadroları açılır ve belediyenin sitesinden duyuru yapılır.Kpss puani verirsin mülakata girersin.Sizin söyledikleriniz işçi alımları icinkpss ile belediyenin hiçbir alakası yok. belediyeye cv bırakarak hatta internet sitelerinden bile başvuru yapabilirsin. ayrıca torpilin yoksa belediyeye adım attırmazlar
Ben iki farklı belediyede çalıştım. Her ne kadar kamu gibi görünmeden her türlü sıkıntının olduğu ortamlar. Ayrıca belediye başkanligi oldukça yoğun ve gündemi olan bir meslek, forsu olur ama akşam kafanı koymak yastık ararsın.
H.sonlari bayram günleri vs.sorumluluk oluyor mu benim de endişelendigim mesai saatlerinin üstünde çalışmak.Burasi 50 bin nüfuslu bir belediye ama yine de bizzat belediye başkanına bağlı çalışmak düşündürüyor tabi.Ben iki farklı belediyede çalıştım. Her ne kadar kamu gibi görünmeden her türlü sıkıntının olduğu ortamlar. Ayrıca belediye başkanligi oldukça yoğun ve gündemi olan bir meslek, forsu olur ama akşam kafanı koymak yastık ararsın.
Ben belediye başkanından bahsetmedim:) Elbette onun için bir mesai kavrami yok.Benim açtığım konilu belediye başkanınin sekreteri olarak sorumluluk ve görevlerine dair bilgi edinmekti aslindaBelediye başkanları için bir mesai kavramı yokki . Personel evde tatil yaparken , bir vatandaşın ricasiyla nikahta bulunması gerekir bulunur buna benzer tonlarca ornej
Teşekkür ederim yanıtınız içinGündemi yoğun olacağı için o yogunluguda düzenleyicisi asistan olan kişi olacağı için pek nefes alma vakti olmaz diye düşünüyorum. O açıdan ornekledim ama cv anlamında baktığınızda inanılmaz katkıları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?