• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beldeki Tüyler

Yavrukusun annesi

Olgunlasmayi uman ham meyva
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
1.352
323
103
Bel bölgemde tüyler var el kadar bi alan kaplıyor ve rengi koyu olduğu için epey belirgin. Ağda veya epilatör kullandığımda sivilcelenme oluyor, uzun süre iz kalıyor. Jilet oraya zaten yapmam çünkü sertleşmesini istemem. Lazer yaptırmak için de şuan hem hamilelik hem de maddi açıdan müsait değilim.

Ağda rahat ve uzun süre kullanışlı oluyor ancak sivilcelenmeye nasl engel olabilirim ? Önerisi olan var mı ?

Not: ( sivilcelenme sadece belde oluyor. Kollarımda bacaklarımda hiç öyle sorunla karşılaşmadım )

Bel bölgemde tüyler var el kadar bi alan kaplıyor ve rengi koyu olduğu için epey belirgin. Ağda veya epilatör kullandığımda sivilcelenme oluyor, uzun süre iz kalıyor. Jilet oraya zaten yapmam çünkü sertleşmesini istemem. Lazer yaptırmak için de şuan hem hamilelik hem de maddi açıdan müsait değilim.

Ağda rahat ve uzun süre kullanışlı oluyor ancak sivilcelenmeye nasl engel olabilirim ? Önerisi olan var mı ?

Not: ( sivilcelenme sadece belde oluyor. Kollarımda bacaklarımda hiç öyle sorunla karşılaşmadım )

hassas bölge demekki. ağda sonrası nemlendirici sürün. emdikten sonrada bebek pudrası kullanın hem yumuşatır hem o bölgedeki sivilce vs yi kurutur

canım açıcı kullan sapsarı olur . ben jiletle yapıyorum az uzaynca oriyeli basıyorum sapsarı oluyo gözükmüyo:52:

Back