Belde kitle

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.471
384
73
26
Allahım her elimi attığım yerde beze olur mu oluyormuş . Dün akşam belimde 2 tane beze buldum sabah doktora gittim muayene etti bunlar yağ bezesi korkma kilondan dolayı oluşmuş kötüye dönmez dedi 6 ay önce ilaçlı tomografi çekildim hiçbişey yoktu doktor tomografi ye gerek yok dedi. Hastalık hastası olduğum için korkuyorum bilgisi olan yazar mı

Çok mu sık enfeksiyon geçiriyorsun.Bikac tane daha vardı bu bezelerden sende sanırım

Birde cokmu işlem yaptırıyordu ? İlaçlı tomografi neden yaptırdın.Bu gibi işlemlerde insan vücudunu yoruyor biliyorsun.

Nerdeyse tum konulariniz hastaliklarla ilgili. Psikiyatriye gidin

Çok mu sık enfeksiyon geçiriyorsun.Bikac tane daha vardı bu bezelerden sende sanırım
Keşke birkaç tane olsa heryerimde var Hematoloji doktorum senin vücudun üretiyor yapacak bişey yok takma demişti ama ben internette araştırdıkça hastalık hastası oldum heryerimde buluyorum

Ne dendi peki bel agriniza ?
Tomografi de bişey çıkmadı duruş bozukluğuna bağlı ağrı dendı kızım 2 yaşında olacak ama hep kucağımda geziyor doktorlar buna bağladı herşey temiz çıkınca bugğn de bezeleri görünce çok korktum ama bu yağ bezeleri neden tomografide görünmedi ki

İlaçlı mr çekilirken varmiydiki onlar .Yeni farkettiniz diye anladım ben.Esimin kafasında vardı yağ bezesi ama teşhis konmadan önce mr cekildi

İlaçlı mr çekilirken varmiydiki onlar .Yeni farkettiniz diye anladım ben.Esimin kafasında vardı yağ bezesi ama teşhis konmadan önce mr cekildi
Eşinize ne dediler peki kötü biley mi bu yağ bezeleri Kötğye döner mişmi

Eşinize ne dediler peki kötü biley mi bu yağ bezeleri Kötğye döner mişmi
Yağ bezesinin kötüye dönüştüğünü duymadım.Aldirdi eşim .Ama mr da belli oluyor tabi .genelde sırtın arkasında kafada falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…