Çok mu sık enfeksiyon geçiriyorsun.Bikac tane daha vardı bu bezelerden sende sanırımAllahım her elimi attığım yerde beze olur mu oluyormuş. Dün akşam belimde 2 tane beze buldum sabah doktora gittim muayene etti bunlar yağ bezesi korkma kilondan dolayı oluşmuş kötüye dönmez dedi 6 ay önce ilaçlı tomografi çekildim hiçbişey yoktu doktor tomografi ye gerek yok dedi. Hastalık hastası olduğum için korkuyorum bilgisi olan yazar mı
Birde cokmu işlem yaptırıyordu ? İlaçlı tomografi neden yaptırdın.Bu gibi işlemlerde insan vücudunu yoruyor biliyorsun.Allahım her elimi attığım yerde beze olur mu oluyormuş. Dün akşam belimde 2 tane beze buldum sabah doktora gittim muayene etti bunlar yağ bezesi korkma kilondan dolayı oluşmuş kötüye dönmez dedi 6 ay önce ilaçlı tomografi çekildim hiçbişey yoktu doktor tomografi ye gerek yok dedi. Hastalık hastası olduğum için korkuyorum bilgisi olan yazar mı
Nerdeyse tum konulariniz hastaliklarla ilgili. Psikiyatriye gidinAllahım her elimi attığım yerde beze olur mu oluyormuş. Dün akşam belimde 2 tane beze buldum sabah doktora gittim muayene etti bunlar yağ bezesi korkma kilondan dolayı oluşmuş kötüye dönmez dedi 6 ay önce ilaçlı tomografi çekildim hiçbişey yoktu doktor tomografi ye gerek yok dedi. Hastalık hastası olduğum için korkuyorum bilgisi olan yazar mı
Randevu aldım gideceğim çok haklsınız hastalık boyutunda benimkiNerdeyse tum konulariniz hastaliklarla ilgili. Psikiyatriye gidin
Haklısınız ama uzun süredir geçmeyen bel ağrım vardıBirde cokmu işlem yaptırıyordu ? İlaçlı tomografi neden yaptırdın.Bu gibi işlemlerde insan vücudunu yoruyor biliyorsun.
Keşke birkaç tane olsa heryerimde varÇok mu sık enfeksiyon geçiriyorsun.Bikac tane daha vardı bu bezelerden sende sanırım
Ne dendi peki bel agriniza ?Haklısınız ama uzun süredir geçmeyen bel ağrım vardı
Tomografi de bişey çıkmadı duruş bozukluğuna bağlı ağrı dendı kızım 2 yaşında olacak ama hep kucağımda geziyor doktorlar buna bağladı herşey temiz çıkınca bugğn de bezeleri görünce çok korktum ama bu yağ bezeleri neden tomografide görünmedi kiNe dendi peki bel agriniza ?
Tomografi de bişey çıkmadı duruş bozukluğuna bağlı ağrı dendı kızım 2 yaşında olacak ama hep kucağımda geziyor doktorlar buna bağladı herşey temiz çıkınca bugğn de bezeleri görünce çok korktum ama bu yağ bezeleri neden tomografide görünmedi k
İlaçlı mr çekilirken varmiydiki onlar .Yeni farkettiniz diye anladım ben.Esimin kafasında vardı yağ bezesi ama teşhis konmadan önce mr cekildiTomografi de bişey çıkmadı duruş bozukluğuna bağlı ağrı dendı kızım 2 yaşında olacak ama hep kucağımda geziyor doktorlar buna bağladı herşey temiz çıkınca bugğn de bezeleri görünce çok korktum ama bu yağ bezeleri neden tomografide görünmedi ki
Hiç ellememiştim ama muhtemelen vardır diye düşünüyorumİlaçlı mr çekilirken varmiydiki onlar .Yeni farkettiniz diye anladım ben.Esimin kafasında vardı yağ bezesi ama teşhis konmadan önce mr cekildi
Eşinize ne dediler peki kötü biley mi bu yağ bezeleri Kötğye döner mişmiİlaçlı mr çekilirken varmiydiki onlar .Yeni farkettiniz diye anladım ben.Esimin kafasında vardı yağ bezesi ama teşhis konmadan önce mr cekildi
Yağ bezesinin kötüye dönüştüğünü duymadım.Aldirdi eşim .Ama mr da belli oluyor tabi .genelde sırtın arkasında kafada falan oluyorEşinize ne dediler peki kötü biley mi bu yağ bezeleri Kötğye döner mişmi
Eşinizin dışardan belliydi herhalde benim içerde dışardan belli olmuyorYağ bezesinin kötüye dönüştüğünü duymadım.Aldirdi eşim .Ama mr da belli oluyor tabi .genelde sırtın arkasında kafada falan oluyor
Eşiminki bir portakal büyüklüğünde yedi.Disardan belli olmuyorsa siz nasıl farkettiniz ki onuEşinizin dışardan belliydi herhalde benim içerde dışardan belli olmuyor
Bel ağrım vardı ovalarken elime geldi beze şeklinde içerde kayganEşiminki bir portakal büyüklüğünde yedi.Disardan belli olmuyorsa siz nasıl farkettiniz ki onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?