Belçika Paylasim Alani (Fotograf)

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
55.985
215.174
52
PARA BİRİMİ: Belçika Frangı ve Euro
KONUŞULAN DİLLER: Fransızca, Flamanca ve Almanca
DİN:%89 Katolik
UÇUŞ SÜRESİ: Üç saat
SAAT FARKI: Türkiye'den bir saat geride!
İKLİM: Batı rüzgarlarına açık okyanus iklimi. Gri bulutlar neredeyse dört mevsim tepenizde. Sıcaklıkbaharda 10 derece civarında, kış aylarında ise sıfırınaltında...
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN ULUSAL GELİR: 16.390 USD
ORTALAMA ÖMÜR: Kadınlarda-78 , Erkeklerde-72
ORDU:10-15 Ay zorunlu askerlik hizmeti...

Son düzenleyen: Moderatör:

Mune guzel bir paylasim.Ama duzeltim dedim zorunlu askerlik artik kalkti belcikada.

COO burasi bize cok yakin hep gideriz esim ve cocuklarla cok turk gelir ayrica buraya teleferik var bu akan suyun ustunden gecer cok severim burasini tam gezilecek yer haftasonu ozellikle....

COO burasi bize cok yakin hep gideriz esim ve cocuklarla cok turk gelir ayrica buraya teleferik var bu akan suyun ustunden gecer cok severim burasini tam gezilecek yer haftasonu ozellikle....

selam bende belcika burukselden bu resimdeki yer neresi acaba? hic gormedim daha once gormeyi isteriz guzel bir yere benziyora.s.

yerlisi oldugum için bana pek guzel gelmiyor nedense
foto'larda guzel yerlere benziyor ama gidip yerinde gorunce hertarafi çope benzio gerçekten

slm arkadaslar biraz gec bir cevap olacak ama bu resimdeki gorunen yer BELCIKANIN LIEGE kenti.

Belçikada hasta bakıcılığı hakkında yada hemşirelik hakkında bir bilginiz varmı?Hemşirelik ile hasta bakıcılığı farklımı?Bu konu hakkında bir bilginiz varsa cevap yazarsanız memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…