Belamı arıyorum

Tabii ki babası belli olmayan anlamında kullanmıyorum, babamı tanıyorum yoksa sıkıntı yok orada : )
Günlük hayatta bazı insanlar için "ne piç adam ya" denir, deriz yani biz en azından : )

Bence hoş bir kelime değil ya..

Hikayemizin esas kızı olan ben tam bir salak olduğuma karar verdim. Ne güzel hayatıma gayet güzel devam ediyordum hatta yeni erkeklerle tanışıyor, hoşlanıyordum. Durduk yere niye tekrar aklına soktum ki onu?

Klasik bir hikaye aslında, piç ama karizmatik erkek, piç ama salak hatun, yoğun bir flört, adamın işi gereği onu bir ay bekleyen hatun, sonra birden ilgiyi kesen erkek, o ilgiyi kestiğinde onunla konuşmaya alışma sınırlarına gelmiş olan hatun, “şu an bir başkasıyla beraberim” diyen erkek, içi gitse de kuyruğu dik tutup umursamayan hatun, ara ara facebookta kısacık mesajlaşmalar. Ve nihayetinde hatunun tepesinin tasını attırıp bütün gece sinirden kudurmasına sebep olan, konserde karşılaşmaları ama erkeğin hatunu görmezden gelmesi –hesapta çok arkada durduğu ve hatunun geleceğinden haberi olmadığı için görmemiş-. O olaydan sonra hatun kişi aklında tamamen bitirir her şeyi. Unutur, hiç olmamış gibi yaşamaya devam eder.

Gel gelelim kendisi salaktır işte, aylar sonra adamın iki beğeni bir takibi üzerine kalbi tekrar pıt pıt eder, adamın yarattığı o heyecanı özlemiştir çünkü. Ve su katılmamış bir salak olduğu için, yine aklına girer adam. Onu hala umursamayan, hayatını yaşamakla meşgul olan adam.

O adam ki geçen sene hatunla o kadar konuşmaya rağmen pat diye arkasını dönüp gitmiştir, hatuna öylece bırakılmak günlerce dert olmuştur, üstüne üstlük hatunun hayata dair fikirlerini öyle bir değiştirmiştir ki artık 6 ay önceki o hatun değildir bizim esas kız.

Gayet mutlu ve yoğun bir hayatı olmasına rağmen bu adam yine hatunun aklına girmiştir ve tekrar buna izin verdiği için kendine çok kızmaktadır.

Bu hatun kişisi ben de olabilirim şu an...
Sırf beğensin diye şarkı paylaşıyorum facebook ta...Hey Allah'ım.
Ama unutmak zorundayız :KK61:Kitap okuyun çok iyi geliyor.

İntikam değil ya, muhtemelen öyle bir şey olsa elime yüzüme bulaştırır yine kendime yaparım ne yaparsam:KK53:

Hahaha ya önemsiz, küçük bir konser işte.
Nasıl aklıma girdi, pat diye birkaç fotoğraf beğendi birden aylar sonra. Twitterdan takip etmeye başladı. Öyle olunca ben de tabii baktım onun sayfasına falan derken bir baktım aa yine aklıma geliyor bu adam benim.

Ay aynen. Adam kendini çekince "nasıl olur ya, nasıl yapar ya" moduna girdim.

Sen ilgiyi kestin, etrafında da bu aralar onunla ilgilenecek hatun yok o da sana yem atıyor işte... Yemi yemiş gibi duruyorsun, ama yeme yutmadan çıkar. Olmadı kus... Düşme tongaya.

Hikayemizin esas kızı olan ben tam bir salak olduğuma karar verdim. Ne güzel hayatıma gayet güzel devam ediyordum hatta yeni erkeklerle tanışıyor, hoşlanıyordum. Durduk yere niye tekrar aklına soktum ki onu?

Klasik bir hikaye aslında, piç ama karizmatik erkek, piç ama salak hatun, yoğun bir flört, adamın işi gereği onu bir ay bekleyen hatun, sonra birden ilgiyi kesen erkek, o ilgiyi kestiğinde onunla konuşmaya alışma sınırlarına gelmiş olan hatun, “şu an bir başkasıyla beraberim” diyen erkek, içi gitse de kuyruğu dik tutup umursamayan hatun, ara ara facebookta kısacık mesajlaşmalar. Ve nihayetinde hatunun tepesinin tasını attırıp bütün gece sinirden kudurmasına sebep olan, konserde karşılaşmaları ama erkeğin hatunu görmezden gelmesi –hesapta çok arkada durduğu ve hatunun geleceğinden haberi olmadığı için görmemiş-. O olaydan sonra hatun kişi aklında tamamen bitirir her şeyi. Unutur, hiç olmamış gibi yaşamaya devam eder.

Gel gelelim kendisi salaktır işte, aylar sonra adamın iki beğeni bir takibi üzerine kalbi tekrar pıt pıt eder, adamın yarattığı o heyecanı özlemiştir çünkü. Ve su katılmamış bir salak olduğu için, yine aklına girer adam. Onu hala umursamayan, hayatını yaşamakla meşgul olan adam.

O adam ki geçen sene hatunla o kadar konuşmaya rağmen pat diye arkasını dönüp gitmiştir, hatuna öylece bırakılmak günlerce dert olmuştur, üstüne üstlük hatunun hayata dair fikirlerini öyle bir değiştirmiştir ki artık 6 ay önceki o hatun değildir bizim esas kız.

Gayet mutlu ve yoğun bir hayatı olmasına rağmen bu adam yine hatunun aklına girmiştir ve tekrar buna izin verdiği için kendine çok kızmaktadır.

Kac yasindalar peki bu ikisi?

Bu hatun kişisi ben de olabilirim şu an...
Sırf beğensin diye şarkı paylaşıyorum facebook ta...Hey Allah'ım.
Ama unutmak zorundayız :KK61:Kitap okuyun çok iyi geliyor.
Yok ben o beğensin diye de paylaşmıyorum işin komiği.
Amaan topunun köküne kibrit suyu:KK11:

Sen ilgiyi kestin, etrafında da bu aralar onunla ilgilenecek hatun yok o da sana yem atıyor işte... Yemi yemiş gibi duruyorsun, ama yeme yutmadan çıkar. Olmadı kus... Düşme tongaya.
Hayatta da öyle kendi gelip ilgi göstermez tekrar. Benden bekler, böyle dürter beğenilerle falan ki ben gidip laf atayım. Atmadım ama bak sephora bence oradan puan alırım.

Yok ben o beğensin diye de paylaşmıyorum işin komiği.
Amaan topunun köküne kibrit suyu:KK11:

Hayatta da öyle kendi gelip ilgi göstermez tekrar. Benden bekler, böyle dürter beğenilerle falan ki ben gidip laf atayım. Atmadım ama bak sephora bence oradan puan alırım.
En birinci sen oldun bu konuda. Benden 100 puan. Aynen devam cicim.

tanımadığım insandan bu kadar nefret edeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi ...Ne yazık ..Hasta herhalde ..
Hahah ben bizim yaşları söylemeyeceğim, merak ettim acaba söylemediğimi fark edecek mi yoksa başlığa tekrar girmediği için fark etmeyecek mi? : D

Adam Bir kere daha totosunu dönüp giderse herşeyin farkına daha iyi varırsın bence. Koru kendini esas kız. Gardını al :63:

Hahah ben bizim yaşları söylemeyeceğim, merak ettim acaba söylemediğimi fark edecek mi yoksa başlığa tekrar girmediği için fark etmeyecek mi? : D

Ava giderken avlanmak bu oluyor herhalde :KK70: ahahah neyse hakkında konuşmak istemiyorum daha fazla ,düşüncesi bile sinir ediyor beni yeterince ...

Hikaye klişe ama çok kaptırmadan yaşamaya değer :KK66: anın tadını çıkar nasılsa adam böyle devam edicek sonunda sende soğuyacaksın , o an gelene kadar aşkını yaşa ;₺

Tam belamı arıyorum, farkındayım da. Yine aklıma sokarsam yine öylece kalakalacağım çünkü adamın umrumda değilim.
Hayır bayağı bırakmıştım arkamda aslında, aklıma bile gelmiyordu da son günlerde yine bir coştum.

Kolay ulaşamayacağı demişsiniz de adam ulaşmaya çalışmıyor zaten.
Ulasilabildigin icin öyle hissettirir. Yani gercekten onu hic sallamadigin anda hersey degisecek. Senin gözünde de böyle. insanlar hissederler.. senin aslinda onu aklindan cikaramadigin bile hissedilebilir. Kafandan tamamen attigin gün carklar tersine islemeye baslar. Gercekten kacan kovalanir. Onun haziri olma, bu tarz pic erkekler bunu hisseder. O defteri kapattigin an onun gözündeki yerin degisecek. O zaman da sen sallama al hincini :cool:

Ne diyim bacım Allah kurtarsın :)
Herkes yaşamıştır böyle şeyler ya bazı şeyleri doya doya tadına vararak yaşamak lazım o heyecanlar belli zamandan sonra kalmıyor ( kendi adıma :-))

Cinsel bir birliktelık varsa ondan dönuyorsundur,o da bosta kaldıgından gecıcı vakıt gecırmeyı planlıyordur.Tekrar acı cekerım dersen hıc baslama,olsun yasanacakları yasayayım uzulmem dersen yola devam..Ama beklentını azalt mınımuma..

Hatun adam hatun adam falan takip etmekten kacirdim konuyu, adamin sevgilisi var ve sen umutlaniyo musun yani?

X