Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 62 ile hamile kaldım doğuma 79 ile girdim doğum yapali 7 buçuk ay oldu ayan 72 kiloyum emzirmeden dolayı rejimde yapamiyorum ama ddikkat etmeye çalışıyorum boyum 155 cm
60 ile hamile kaldım 95 e çıktım son ay hatta korkudan tartılmadım.İlk hamileliğim. Ama doğumdan sonra 1 ayda 75 e indim . Nasıl oldu sormayın ben de bilmiyorum. Şimdi 4 ay olmak üzereyiz.Benim kilo 69.
Emziriyorum .rejim yapayım dedim süt azalır gb oldu . BEn de çok az dikkat edebiliyorum yediklerime. Tek yaptığım günlük kaç kalori aldığımı hesaplamak internetten ve hafta iki gün step yapmak. 75 ten sonra kilolar çok yavaş gitmeye başladı. Yani vücut diyor ki az ye ve spor yap.Ha bu arada günde içtiğim su 4 litreyi buluyor.
Demem o ki benim gb yemeyi ve mutfağa girip kek börek yapmayı seven biri bu 25 kiloyu verdiyse sizin gb çok fazla kilo almamışlar daha kolay verirler. Lütfen azmedin hanımlaaarrrr :)
Eşinize söyleyin sizinle mekik falan çeksinler evde. Benim eşim ben yemesem o da yemez spor desem hemen yaptırır evde .. Tek engel olamadığımız offf şunu mu yesek offf kebap mı söylesek :) düşünün ona rağmen zayıflıyorum ..Çünkü hareketliyim gün içinde de. Durup dururken evi süpürürüm eğer hiç spor yapamıcaksam o gün. Eğilip kalkma olayı olduğu için mutfakta işim bitince dolapları silerim el izi kalıyo diye.
Ama yine de eski hali almak bir yılı bulacak tabi ki .. Önemli olan pozitif olmak .. Dert etmeyin azmedin ..