• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ve sirt agrisi belirti olabilirmi hanimlar adetime 6 gun var?? 🌸🌸

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
26
Merhaba hanimlar yardimci olursaniz sevinirim
Taa 5 gûn once belirtilerim basladi cok halsizlik bas agrisi kasik kramplari ve sirt bel agrisi. Ama dünden beri sirtim belim cok agriyo ve kabizlikta basladi bunlar belirti olabilirmi ? Adetime 6 gun var idrarda negatif cikti. Bu sekilde hamile oldugnu ogrenen varmi ?? Kabizlik brz tuhaf geldi bana ben normalde adet oncesi ishal olurdum🙈 🌸🦋

Test için erken bence ya sabretmek lazım ,erken gebelik yaptım çok silik cıktı kafam karıstı durduk yere

Eklentiler

• F27F65A6-644D-46DE-AF60-1A154F1CD6DA.jpeg
    F27F65A6-644D-46DE-AF60-1A154F1CD6DA.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 760
Test için erken bence ya sabretmek lazım ,erken gebelik yaptım çok silik cıktı kafam karıstı durduk yere
Evet bugun acile gittim idrarda cikmadi kanda almadilar. Cok erken dediler adetlerini bekle dediler🙈 sen 3 gun sonra bence tekrar bi test yap varsa cizgi koyu cikacaktir hcg degeri hizli yukseliyo bildigim kadariyla adetine kac var ?🌸

Evet bugun acile gittim idrarda cikmadi kanda almadilar. Cok erken dediler adetlerini bekle dediler🙈 sen 3 gun sonra bence tekrar bi test yap varsa cizgi koyu cikacaktir hcg degeri hizli yukseliyo bildigim kadariyla adetine kac var ?🌸
6 gün var heyecan dorukta

Canım öncelikle hayırlısı olsun İnşallah 🥰
Benimde paylaşmak istediğim birşey var . bata 6 gün kala sabah test yaptım ikinci çizgisi vardı ama ne zaman çıktığını bilmiyorum yaptım alel acele çıkınca evden unuttum bakmayı . Ertesi gün 5 kala tekrarladım bu sefer çıkmadı sizce hamilelik var mıdır yok mudur bata 4 kaldı 🙏🏻

Eklentiler

• AA45A516-DF41-418F-B141-8097D5985E6E.jpeg
    AA45A516-DF41-418F-B141-8097D5985E6E.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 552
  • 4D98A088-7F0C-4D16-A4F9-215A13FEBFB0.jpeg
    4D98A088-7F0C-4D16-A4F9-215A13FEBFB0.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 533
Benimde paylaşmak istediğim birşey var . bata 6 gün kala sabah test yaptım ikinci çizgisi vardı ama ne zaman çıktığını bilmiyorum yaptım alel acele çıkınca evden unuttum bakmayı . Ertesi gün 5 kala tekrarladım bu sefer çıkmadı sizce hamilelik var mıdır yok mudur bata 4 kaldı 🙏🏻
Erken gebelik testi yapin bunlarda cikmaz varsada suan

Sanirim yok canım olsa çok az silik te olsa çıkıyor benm 6 gun kala çok hafif çizgi ile öğrenmiştim. Ama yumurtlama gününden kaç gün geçtiği önemli ve herkeste aynı olamayabilir döllenme günü. İnşallah gönlünce olur 🌼

Yok gibi canim ama 2 gûn sonra tekrarla bence hayirlisi olsun ins 🌸

Back