Bel ve kasıl ağrım var hamilemiyim !!!!

Asiyedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
3
1
26
selam kızlar bir sorum olucak 1,5 yıldır gebelik düşünüyorum ilk çocuğumda 2,5 yıl olmamıştı hormonlarda herhangi bir sıkıntı yok polikistik Over de yok şu an yine adetim dört gün gecikti normalde de gecikiyor ama inanılmaz bel ve kaşık ağrım var böyle bi durum yaşayan var mı hamilelik belirtisi olabilir mi

Ben yaşadım hatta bel ve kasık ağrılarıyla anladım hamile olduğumu ama kimyasala döndü kaybettim malesef siz çok dikkatli olun yormayin fazla kendinizi bir test yapın. Derim

Sizin ağrınızda çok şiddetlimiydi acaba
Evet çok şiddetli hissediyordum oturup kalkarken bile ağrıyordu ayakta çok duramıyordum hamile olduğumu hissetmiştim sonra test yaptım çift çıktı ama hcg değerim düşmeye başladı kanamam başladı doktor kimyasal yaşadın bir problem yok dedi

Çok teşekkür ederim bende sizin gibiyim çok şiddetli bel ve kaşık ağrım var iki üç gün öncede özellikle yatakta yatıp kalkarken kasıklarıma inanılmaz kramp giriyordu,sizde üzülmeyin tez vakitte bir daha nasip olur sizede inşallah

Aminn canım çook teşekkür ederim duaların benim için çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…