Bel ve kalça ağrısı acil yardım lütfen..

siladerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
43
2
36
İstanbul
arkadaşlar belimde aralıksız bir ağrı var eğilince batıyor,eğilemiyorum.kalça kemiklerim ve sağ bacağım ayak tabanım ile birlikte ağrıyor.romatizmal testlerim negatif çıktı.mr ve röntgenlerimde temiz.2 doktora göründüm ikiside birşeyin yok deyip ağrı kesici veriyorlar.ama benim ağrılarım bir türlü geçmiyor.bu arada oturarak çalışıyorum.bel yastığı aldım,otururken beni rahatlattı fakat ağrımda kesinlikle azalma yok.belden aşağıısı ayak bileklerim dizlerim sırtıma aniden giren sancılar...yani ağrı sürekli geziyor.fakat belimin sağ tarafındaki ağrı ne geciyor,ne azalıyor iyi gelen tek şey sıcak su torbası ( ya bi bilen varsa Allah rızası için bana bi yol göstersin, istanbul avrupa yakasındayım , bir dr, bi alet lütfen ne biliyosanız yazın deliricem artık...

Benim de bazen kuyruk sokumumu bel mi kalca mi anlamadigim bir agri saplaniyor. Hareket edemiyorum. Sinir gibi bir sey sonra geciyor ama. Rahatsiz koltuktan oluyordu sanirim. Degistirdim uzun süredir olmuyor

Canim benimde öyle ağrılarım var ama benimki bel fıtığı oyuzden bu kadar agri çekiyorum fizik tedavi rahatlatiyo canim bel için krem var onu sürüp belini sar canim oyle uyu canim cok iyi geliyo canim ben hep oyle yapiyorum

Noralterapi alın bence . Bu alanda uzman istanbulda bir yer var . Bursada da tek kişi Neslihan Ozkan

Noralterapi Derneği size yardımcı olacak ama gelebilcekseniz Neslihan Özkan çok iyi hekim. Yaklaşımları da öyle. Dernek yönetim kurulunda . Ben de ağrıdan çok çektim.

Bursada evet.ama 1 seans ile olmaz.ekstra birseyler de verebilir. Ayrıca noral terapi sonrası akupunktur da yapıyor. Akupunktura ücret almıyor sanırım.

Peki teşekkürler bebeğim var o yüzden ikiciye gidemedim ilki pek etkili olmayıncada doğrusu pek de gitmek istemedim bayram ertesi tekrar gideyim o zaman

YaPan kişi de çok önemli. Herkes yapamıyor yarım yapanlar var.yada İLGİSİz olanlar.çok denk geldik.bursada görmediğimiz gitmediğimız doktor kalmamıştı. Noralterapi herkes maalesef yapamiyor

Belkide yapandan dolayı burda yarı devlet yarı vakıf hastane sine gidiyorum yapan kişi pek açıklayıcı bilgi vermedi belkide başka bir yerde denemeliyim bir de bana akapuntur dan hiç bahsetmediler

Evet. Bantlama yöntemi de var. Bence Neslihan Özkan arayın. Fiyatı uygun. Dernek fiyati yüksek sanırım. 1 seans 300tl fazla da olabilir. Kurtulun çekmeyin ağrı boşu boşuna. İyi bir yerde olmakta fayda var.

Peki çok teşekkürler bursaya gelemem de burda başka yer bakayım bende ilk seansı 300 tl ye yaptırdım en az üç seans dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…