arkadaşlar belimde aralıksız bir ağrı var eğilince batıyor,eğilemiyorum.kalça kemiklerim ve sağ bacağım ayak tabanım ile birlikte ağrıyor.romatizmal testlerim negatif çıktı.mr ve röntgenlerimde temiz.2 doktora göründüm ikiside birşeyin yok deyip ağrı kesici veriyorlar.ama benim ağrılarım bir türlü geçmiyor.bu arada oturarak çalışıyorum.bel yastığı aldım,otururken beni rahatlattı fakat ağrımda kesinlikle azalma yok.belden aşağıısı ayak bileklerim dizlerim sırtıma aniden giren sancılar...yani ağrı sürekli geziyor.fakat belimin sağ tarafındaki ağrı ne geciyor,ne azalıyoriyi gelen tek şey sıcak su torbası ( ya bi bilen varsa Allah rızası için bana bi yol göstersin, istanbul avrupa yakasındayım , bir dr, bi alet lütfen ne biliyosanız yazın deliricem artık...
arkadaşlar belimde aralıksız bir ağrı var eğilince batıyor,eğilemiyorum.kalça kemiklerim ve sağ bacağım ayak tabanım ile birlikte ağrıyor.romatizmal testlerim negatif çıktı.mr ve röntgenlerimde temiz.2 doktora göründüm ikiside birşeyin yok deyip ağrı kesici veriyorlar.ama benim ağrılarım bir türlü geçmiyor.bu arada oturarak çalışıyorum.bel yastığı aldım,otururken beni rahatlattı fakat ağrımda kesinlikle azalma yok.belden aşağıısı ayak bileklerim dizlerim sırtıma aniden giren sancılar...yani ağrı sürekli geziyor.fakat belimin sağ tarafındaki ağrı ne geciyor,ne azalıyoriyi gelen tek şey sıcak su torbası ( ya bi bilen varsa Allah rızası için bana bi yol göstersin, istanbul avrupa yakasındayım , bir dr, bi alet lütfen ne biliyosanız yazın deliricem artık...
Geçmiş iyi beninki devamBenim de bazen kuyruk sokumumu bel mi kalca mi anlamadigim bir agri saplaniyor. Hareket edemiyorum. Sinir gibi bir sey sonra geciyor ama. Rahatsiz koltuktan oluyordu sanirim. Degistirdim uzun süredir olmuyor
Canim benimde öyle ağrılarım var ama benimki bel fıtığı oyuzden bu kadar agri çekiyorum fizik tedavi rahatlatiyo canim bel için krem var onu sürüp belini sar canim oyle uyu canim cok iyi geliyo canim ben hep oyle yapiyorumarkadaşlar belimde aralıksız bir ağrı var eğilince batıyor,eğilemiyorum.kalça kemiklerim ve sağ bacağım ayak tabanım ile birlikte ağrıyor.romatizmal testlerim negatif çıktı.mr ve röntgenlerimde temiz.2 doktora göründüm ikiside birşeyin yok deyip ağrı kesici veriyorlar.ama benim ağrılarım bir türlü geçmiyor.bu arada oturarak çalışıyorum.bel yastığı aldım,otururken beni rahatlattı fakat ağrımda kesinlikle azalma yok.belden aşağıısı ayak bileklerim dizlerim sırtıma aniden giren sancılar...yani ağrı sürekli geziyor.fakat belimin sağ tarafındaki ağrı ne geciyor,ne azalıyoriyi gelen tek şey sıcak su torbası ( ya bi bilen varsa Allah rızası için bana bi yol göstersin, istanbul avrupa yakasındayım , bir dr, bi alet lütfen ne biliyosanız yazın deliricem artık...
Krem ne verdiler siZeCanim benimde öyle ağrılarım var ama benimki bel fıtığı oyuzden bu kadar agri çekiyorum fizik tedavi rahatlatiyo canim bel için krem var onu sürüp belini sar canim oyle uyu canim cok iyi geliyo canim ben hep oyle yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?