Bel, Srt ve Bacak arlar-Gn boyu uyku hali

Yazgulu16

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
68
5
Önceleri geceleri uyutmayan bacak ve kol ağrılarım olurdu,sağlık ocağı doktoru huzursuz bacak sendromu dedi ve kalsiyum magnezyum verdi.Son zamanlarda gündüzleri bel, sırt ve bacak ağrılarım oluyor bazen hepsi beraber,bazense ayrı zamanlarda oluyor.Gece uyuyorum tuvalete kalkınca bi daha çok zorluk çekiyorum uyumakta ve tabi sabah kalkınca üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum her yanım ağrıyor.Gün boyu uykulu ve halsizim.Kas ağrılarım oluyor.Böyle rahatsızlığı olan arkadaşlar lütfen yardım,yakında dr.gideceğim ama izin günümü bekliyorum.Acaba bel fıtığı ya da romatizma olabilir mi?Fikri olan?? kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
sayın belgini anladığım kadarıyla kimse yazmamış benimde aynı sorunlarım vardı üstüne üstlük sırt ağrılarıma dayanamaz duruma geldikten sonra doktora gittim.bütün tahlilleri yapmasına rağmen bir şey çıkmadı. her ihtimale karşı boyun filmi çekelim dedi ve sonuç boyun düzleşmesi o zamanlar fizik tedaviden ve boyunluktan korktuğum için birdaha doktora gitmedim ama keşke gitseymişim inanın şimdi baş hizamdaki bir dolaptan bir şey alamıyorum ayrıca boyun ağrılarım çoğaldı inşallah 10 gün sonra tedaviye başlıyacağım sana tavsiyem boyun filmi çektir. değilse pek anlaşılmıyor şimdiden allah şifa versinmafoldumben

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Aslında dediğin gibi sanırım boyunla ilgili,boyundan başlayıp bacaklarıma kadar ağrım var.Bir haftam var daha izin günüme ilaçlarla geçireceğim artık.İlgin için çok sağol,sana da Allah şifa versin.

bu agrıları uzun zamandır cekıyoruz bende
ayrıca ablamda hep cekerdı..sonunda ıyı bı romotolog bulduk
ve ne yazıkkı ankılozan spontılıt cıktı yanı suna pekuysalın hastalıgı..
bendede o war galıba su an gebeyım henuz dr gıdemedım
ama agrılarım ıcın fızık tedawıler gordum fayda etmedı
her sabah dayak yemıs gıbı agrılarla uyanıyorum
yatarak dınlenemıyorum
sadece spor la agrılarım hafıfılıyor

ay canım ablana geçmiş olsun sanada tabi.Ama suna pekuysalın rahatsızlığını tam detaylı bilmiyorum.Kötü bir hastalık mı?Aynen bende çok kötü uyanıyorum.

benimde sırt agrılarım var bazen dayanılmaz oluyo ben spiraldendir diye düşünüyodum suyla biraz ugraşsam bu seferde belime bıçak saplanmış gibi oluyorum uzanıp biraz dinlenince geçiyo neyseki genede bi fizik tedaviye ugrayacam yarın

X